6tilføjet af

Danmark - Malta, hvor?

Hejsa, min kæreste og jeg har 1års fødselsdag på lørdag og jeg vil gerne give ham en overraskelse. Jeg ved at der er VM fodboldkamp Danmark - Malta og han interesserer sig meget for fodbold, så jeg vil gerne overraske ham med 2 biletter til kampen. Men hvor bliver den spillet? I Aalborg, Århus, København eller Odense? Herning måske? Og hvordan bestiller jeg billetter?
tilføjet af

Bundby Stadion

Forza FCK
tilføjet af

Lerpytter stadion

Du skal da til Thisted! Billetterne køber du bare på stedet.
Hvis du undrer dig over, at der ikke er tilskuere og heller ikke spillere på banen, så er det fordi det blæser for meget og kampen er blevet afblæst.
.............😃 😃😃
Sludder. Kampen spilles i Parken, du kan købe billetter hos billetnet.dk 🙂
tilføjet af

Parken

Men du skal have det lange ben forrest hvis du skal have fat i billetter.
Pga ombygning er der kun plads til ca 34000 tilskuere til kampen, og iflg Ekstra Bladet er der indtil nu solgt ca 32000 billetter.
Hvis ikke billetnet har billetter til salg, kan du evt checke DBUs hjemmeside (www.dbu.dk) - de henviser under 'billetsalg' til steder hvor man kan købe billetter.
Pøj pøj og god fornøjelse; bare det var mig 😉
tilføjet af

Spilles i Parken

Kampen spilles Parken, København. Du kan købe billetter på billetnet. Men du skal skynde dig, de har lige sagt i tv at der kun er et par 1000 billetter tilbage.
http://www.billetnet.dk/html/evinfo.htmI?CNTX=793539&l=DK&C=
tilføjet af

Har købt!

Jeg nåede det - købte så 6 billetter, så regner med at kan sælge lidt sort 😃
Det med "sort" fik jeg af da vi var i Valencia i august og det gik op for os at Supercup'en mod Real Madrid blev spillet lige ved vores hotel. Der var udsolgt men min kæreste VILLE bare afsted, så købte 2 billetter for 400kr pr billet. Håber jeg kan få ca. samme pris 🙂
tilføjet af

fuck fck

fuck de fuckere
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.