3tilføjet af

Brunetter / blondiner!!!!

Hvad er flottest?!?!
tilføjet af

hver sit..

hmm dit spørgsmål er svært at svare på lige som et spørgsmål om hvordan er drømme kvinden/manden, alle har hver deres mening.
Til piger der har lys hud, med mange skønhedspletter, slangt ansigt, og er normal af bygning, synes jeg personligt passer til blondt/lyst hår, imens piger med lidt rundt ansigt, måske en brun hud, som der nemt får farve, passer godt til brunt hår..
men selvfølgelig er det også super sødt til en dreng/pige der har helt lyst hår med brun hud, men nu tænker jeg på dem der har den sarte hud som der har svært ved at blive brune, er for det mest flotte med lyst hår..
det her min mening..
hilsen mig. . .
tilføjet af

Brunetter!!

Hver sin smag selvfølgelig, men jeg foretrækker klart brunetter! Dejlig langt, tykt mørkt hår og store brune øjne - det kan virkelig få mit hjerte til at slå et ekstra slag. Jeg synes (sorry blondiner) at blondiner kan være lidt farveløse og intetsigende. Der er meget mere kulør og intensitet over en ægte brunette. Men ikke dermed ment at der ikke findes smukke blondiner - men jeg kigger længere efter brunetten.
tilføjet af

I second that!

Jeg må også tilstå at jeg sværger til brunetter, som den gode herre Christian påpegede kan blondiner også i mine øjne virke lidt intetsigende... jeg har dog været sammen med blonde piger, men jeg forelsker mig som regel i brunetterne, ved det virker overfladisk men det er nu min erfaring at det har været således for mig.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.