6tilføjet af

Er Gravesen Ikke super?

jeg er altså St*lt at være dansker, f*rdi vi har vi har spiller som Grav*sen, han er bare super hit. det er min mmening hvad med jer Real Madrids fans sige det!
tilføjet af

JoooooooooooooooW

..han er sguda!! Har været fan af Graveren længe nu, og det er en glæde af de store at se at hans talent/evner får lov til at blive udviklet og påskønnet i en topklub. Desværre er vi nogle stykker som ikke har det rette abonnement, så jeg kan desværre ikke se kampene.
En STOR fan!!
tilføjet af

Han er voldsomt overvurderet...

Spis lige brød til - hvornår har han sidst været særlig god på landsholdet? Han har en heldig kamp, måske hver 3-4 gang han er med, i de øvrige kampe er han ikke en skid bedre end nogen af de andre.
Han vil meget snart falde totalt igennem på sit nye hold og og tilbringe det meste af tiden på reserve-bænken, ligesom han uværgeligt vil falde tilbage til sine bissetendenser, og det finder man sig altså ikke i, på det niveau, han nu spiller.
Lur mig, om han ikke er solgt igen indenfor dette år.
tilføjet af

jo han slår nok an

Men i onsdagens pokalkamp mod Valladolid, var det tydeligt at han da ihvertfald ikke skal spille offensiv midtbane, for det gik da temmelig skidt må man sige.
Men glæder mig til kampen i morgen aften mod Mallorca, så håber jeg alle galactico's vil være tilstæde....og (incl?) Thomas Gravesen ;-)
Må sige at jeg er blevet lidt Real Fan efter Graveren er kommet til Estadio Santiago Bernabéu :-)
PS: Har spillet på Owen i morgen som første målscorer, han har jo tur i den for tiden :)
tilføjet af

Tror jeg nu ikke

Gravesen skal ikke sammenlignes med "la Galacticos", han skal være på banen for at give plads til deres spil og det synes jeg også man kunne se fungerede glimrende i de sidste 25 min af Zaragoza kampen og i 2. halveg af Valladolid kampen.
Og ro på nu, han er jo lige ankommet til klubben. Når han først får lært sproget tror jeg han bliver uundværlig for klubben - ikke fordi han er teknisk ligeså god som Zidane, Ronaldo, Figo, Beckham, Owen, Carlos, etc, men fordi han er der til at "rydde op" i det defensive forsvar. Og jeg tror at Graveren vil være udmærket tilfreds med den rolle.
Bare vent og se...
tilføjet af

El Ogro bedre end El Modelo.

Det ville være super, hvis Gravesen kunne skubbe "El Modelo", Beckham af holdet. Gravesen og Guti ville være det perfekte makkerpar på den defensive midtbane i Real Madrid.
Så kunne de sende Beckham til FCK så kunne han sammen med Mathias Lineroth, Hjalte Nørregård og Magne Hoseth udgøre en "frygtindgydende" midtbane.
tilføjet af

Gravesen er god!!!!

Real Madrid derimot.... En haug med stjernespillere, men ingen samspill...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.