6tilføjet af

Hvor mange kalorier?

Tror i det er for meget, eller lidt eller hvad ved jeg, med 1600-1700 kalorier om dagen? Jeg synes man hører så meget forskelligt. Jeg er en pige, og vejer 115 kg. Jeg vil gerne i hvert fald ned på 95 kg. Men jeg har gået til styrketræning i 7 år, og vil gerne bevare så meget muskelmasse som muligt.
tilføjet af

ca. 1500 kalorier

dagligt, så skulle der være garanti for gevinst...Kombineret med træning ( ikke for hård, for så skal du sættes op i kalorier), så skal det nok gå. Held og lykke
tilføjet af

Spis kedelig mad

så taber man sig med garanti. Kartofler uden sovs, tørstegt kalkunkød á la viskelæder, kogte frostgrøntsager og savsmuldsmüsli med minimælk på til morgenmad.
Det virker for mig når nålen kommer op i det råde felt.
Advarsel - man bliver svimmel og irritabel af slankemad.
tilføjet af

Du kan da også lave lækker sund mad :O

Havregrød til morgenmad
Frugtsalat til frokost (f.eks. jordbær, banan, kiwi, ananas, whatever)
Karrysuppe med kål til middag .
-evt. Smoothie med jordbær til dessert..
det synes jeg da ikke er så slemt?
Eller er det bare mig❓:b
tilføjet af

Kalorie underskud = vægttab

1500-1600 KCAL er alt for lidt hvis du vejer 115 kg... Du skal nok indtage cirka 500-100 KCAL under dit LIGEVÆGTS(altså hvis du spiser 4000 KCAL for at ikke at tage på eller at tabe dig, så spiser du 3000-3500KCAL) indtag, og maden skal være form af kød, og havregryn/rugbrød.
tilføjet af

1600-1700 kcal. er al, al for lidt.

Mit råd til dig er at investere i dit helbred. Opsøg en Diætist og få lagt en kost plan med opfølgninger. Jeg kender ikke din alder, højde og din evt. muskelmasse kontra fedtmasse. Men det lyder for mig som om din vægt er sundhedsmæssig farlig. Men som udgangspunkt ville jeg med din vægt for øje spise et sted mellem 2700 og 3200 kcal også ville du tabe dig jævnt. Hvis du oveni træner cardiotræning vil din vægt hurtigere reduceres. Hvis du ikke ønsker at miste muskelmasse, bør du kombinere styrketræningen med cardiotræningen, dette gøres ved at intensivere styrketræningen, så du når op i dit maxpuls område. Dette kræver naturligvis også at du ofre vægt kontra gentagelser.
Gode huske råd.
- Søvn, det er utrolig vigtigt at få hvilet ud.
- mange måltider. 5-6 om dagen, flest kcal på de 3 hoved måltider.
- Drop at gå på vægten hver dag. tag hellere før og efter billeder.
- Tæl kun kcal. i begyndelsen, samtidig med du måler og vejer maden. Når du så kan det på øjemål, så gør du det sådan. (Mine erfaringer viser mig at jeg blir for perfektionisisk og det er ikke sundt i længden).
- Hvis du en dag ikke har mulighed for a træne, så køb et sjippetov og sjip i 3 gange 10 minutter. Husk ordentlige træningsko, da din vægt kan ødelægge dine knæ.
Håber du kan bruge rådene
Lucas
tilføjet af

Svar paa 'kedelig mad'

Det var da godt nok en underlig svada du leverede der for et aars tid siden. Haaber du har faaet det bedre siden. Ved du godt at en flodhest ikke hedder 'riverhorse' med hippo paa engelsk?!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.