2tilføjet af

Virker bodyopus kuren?

Jeg har læst om bodyopus-kuren, der går ud på at fjerne så mange kulhydrater som muligt i hverdagen, og så spise mange kulhydrater i weekenden. Så skulle man tabe sig 2-4 kg. på en uge. Jeg tror ikke så meget på sådan nogen kure, men har alligevel overvejet at prøve den. Det kan godt være det ikke er det sundeste, men man dør nok ikke af at prøve den i 14 dage. Men virker den egentlig? Er der nogen der selv har prøvet den?
tilføjet af

farlig ting at lege med

Hej Kurt Klovn
Boduopus virker, men den er nu farlig at lege med! Den vil desuden ikke hjælpe dig med et vægttab, medmindre du træner.
Her er et link til en artikel om kuren:
http://www.getbig.dk/vis_artikel.php?id=16
Smil
tilføjet af

Jeg tror

ikke at de 2-4 kg på en uge holder, men jeg ved at ideen med kuren er god og at den virker.
Du skal blot spise "fornuftigt" altså magert og med så få kulhydrater som muligt, gør det 6 dage om ugen og svineæd så den ene dag, f.eks. lørdag.
Jeg har prøvet den "kur" og det virker, men jeg spiste jo også fedtfattigt kød og pålæg og resten af min kost bestod mest af grøntsager, dampede og rå.
I løbet af ½ år havde jeg tabt næsten 10 kg. og så er det da til at holde ud.
Jeg har så forespurgt hos min læge om hvorfor det virker sådan, og fik det svar, at hvis man konstant holder en fedtfattig og kulhydratfri diaæt, vil kroppen sætte stofskiftet ned, da kroppen så "tror" der er hungersnød, hvad man modvirker ved at spise hvad man lyster den ene dag om ugen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.