6tilføjet af

Mad til date

Jeg har date med en sød dejlig kvinde i morgen. Forestillingen foregår hjemme hos mig.
Jeg har tænkt mig at overraske hende på noget rigtig god mad. Noget oksemørbrad med kartofler og grillede grøntsager.
Til dessert vil jeg servere færdiglavet citronmåne købt i et supermarked.
Er det en god sammensætning? Og hvad passer bedst - rødvin eller hvidvin til maden
tilføjet af

Hmm...

Det er en rigtig god sammensætning du har fundet der haha... Bortset fra oksemør braden og det tilbehør... Men syntes du skal holde fat i den der dessert - citronmåne - det er sku noget der tager kegler hos en kvinde😉 hahaha
men held og lykke med din date :)
tilføjet af

Tag og køb

Nogle stykker laks, porre, rejer og noget morinaese, porrene skær du i skiver og lægger i bunden af en lille bradepande, derpå ligger du laksestykkerne Ca 4 stk, så bradepanden skal ikke være for stor, så kommer du rejerene ned omkring laksen, og så hælder du morinaesen over det hele så det lige dækker, også skal de bare en tur i ovnen i Ca 25 minutter, det er godt med ris til.
Det er ikke en tung ret, nok en lidt eksotisk ret, med lidt hvidvin til, så skulle den/hun være klaret😉.
Held og Lykke, men opfør dig nu pænt overfor hende😖.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
tilføjet af

Poul har fat i noget der-

De fleste kvinder er til det lette kød, som i kylling og fisk... Men ellers lyder det som en god ret (selvom jeg er vegetar) Og jeg ville serverer rødvin til (men ha hvid på lager)
Ønsker jer en rigtig god date- OG SELVFØLGELIG en breafing om det gik godt😉[l]
tilføjet af

Når man bliver inviteret...

Spiser man med glæde det der er lavet - hvis man ikke selv meddeler at der er mad, som man ikke kan lide/tåle eller vil spise - så er man selv et fjols og man kan ikke forvente at folk kan gætte.
Jeg severer det jeg selv kan lide, og gør mig stor umage med at lave mad med kærlighed.
Måske kan hun ikke fordrage fisk - og du ville hellere have haft din mørbrad -
Derfor er der umodent og uhøfligt, hvis en gæst ikke har oplyst mig inden om f.eks allergi.Du kunne også spørge hende om der er noget mad hun slet ikke kan lide - så viser du på forhånd interesse.
Jeg er kvinde - ville bestemt blive glad for at få severet oksemørbrad.
Citron månen ville jeg nok snige mig udenom at spise - men ville tage det som et meget morsomt indslag.
tilføjet af

"Godt"?, det er super godt.

Det er så let at lave, og når det er færdigt så ligner det en ret til 1 million, og jo "tøserene" er vilde med det.
En BØF, man skulle tro det var en mande frokost han ville lave, alle og enhver kan drøne en halv ko ned på en stegepande, men det scorer man ikke noget på, og det er vist det han godt vil, jeg lavede engang en slags "platte" til en gæst, den bestod i alt far havet, østers, rejer, jomfruhummer haler, kaviar, et par små blæksprutter, og Div små fisk fra hele verden i små potioner, det hele anrettet på en talerken også lidt let brød til, og så selvfølgeligt champagne til, og da vi havde spist var hun træt, for hun ville i seng,(mærkeligt for hun var slet ikke træt), om morgenen stod jeg så op lidt tidligt og bagte boller og lavede The og kaffe som blev serveret på sengen til hende, det forsatte jeg med de næste 8 dage, for hun havde slet ikke travlt med at komme hjem😉.
Også vil han lave en BØF?, stakkels mand, han får vist lov til at sove alene i nat😉, nej han bliver nød til at rulle charmen ud i fuld længde, også hvis han nu aligevellet "patu" vil ødelægge hele aftenen, så skal han bare lige sætte lidt "hip hop eller rap rap" musik på i baggrunden, for så løber hun helt sikkert ned i pølsevognen og spiser, alene😉, men så har han selvfølgeligt hele 2 BØFFER for sig selv😃.
Og til desert kunne han jo lave nogle pandekager med is i og til, skal det være rigtigt frækt, så kunne han flambere dem.
Nå men vi må vente og se hvad han finder på af narestreger😮.
Venlig Hilsen Poul Jørgensen
PSs: en vegatar må/kan da vist godt spise fisk?.
tilføjet af

Jo de fleste

Vegetarer spiser fisk og fjerkræ, men det er som med alt andet forskelligt[l]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.