2tilføjet af

Alternativ bahandling mod allergi

Hej med jer! Jeg har overvejet noget alternativ behandling mod min allergi. Jeg har læst om nogen forskellige ting, blandt andet akupunktur og et eller andet med en form for healing. Er der noget der kender til de forskellige ting, og måske noget helt tredje? Hvad tror i virker bedst?
tilføjet af

Jeg har ikke fulgt med i det længe

så muligvis nogle ting har ændret sig, men for år tilbage havde samtlige alternative behandlere kure mod allergier og eksemer i alle afskygniger. De holdt de op med fordi det viste sig at patienten ofte fik astma i stedet. Hvilket må siges at være et meget dårligt bytte.
Brug de allergipræperater din læge ordinerer, så er der grænser for, hvor galt afsted du kommer.
tilføjet af

vær opmærksom på specialer

Hej.
Jeg selv er homøopat efter Rudolf Steiners principper og specialiseret i allegier, børne- og kvindesygdomme.
Den alternative jungle er ikke til at finde rundt i for syge mennesker, der behøver hjælp. Der er en del brådne kar imellem, MEN det er den helbredende vej, du vil slå ind på. Du kan være specielt opmærksom på hvilke specialer de forskellige behandlere har. Eller lytte lidt til dine venner/bekendtes erfaringer, så du ved hvem du skal undgå og hvem der er reelle nok. Det er behandlerens etik og moral der bliver testet af, ikke om uddannelsen er god nok, da uddannelsesstederne jo skal tjene penge.
Håber du finder en god, brugbar behandler.
Hej igen
Melissa Gisiger
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.