7tilføjet af

Slidgigt og glukosamin

Jeg har slidgigt i knæet og tager derfor glukosamin, chondroitin og msm. Jeg tager 1500 mg. glukosamin om dagen, som man skal,og 1200 mg. chondroitin. Jeg tager det også uden for måltiderne som der står man skal, men er det bedst at dele det op to eller tre gange på dagen, eller tage det hele på en gang? Og er der et bestemt tidspunkt det er bedst at tage det på? Eller er det ligemeget?
tilføjet af

Forstår ikke

Forstår ikke hvorfor du spørger her??? Spørg dog din læge. Her får du kun svar fra tågehorn, platugler og båtnakker og det er helbredet altså for alvorligt et emne til.
tilføjet af

Ja...

det kan jeg så se at jeg gør.
Min læge ved ikke noget om at jeg tager det, og hun er vist også pænt ligeglad.
Der er vel en stor sandsynlighed for, at der er andre der tager det samme, eftersom der er flere tusinde i Danmark der har slidgigt? Det er vel ikke dybt mystisk at jeg spørger om det her?
tilføjet af

prøv

at ringe til gigtlinien, du kan finde nummeret ved at gå ind på www.gigtforeningen.dk Det kan være, at de ved det der. Hvad med der, hvor du har købt glukosamin, chondroitin og msm? Kan de ikke fortælle dig det?
tilføjet af

Prøv den nye Ledvogteren

Ledvogteren er et nyt kombinationsprodukt der indeholder den stærke olie fra grønlæbet musling og ingefær. Produktet er ret effektivt og det skulle ifølge Matas være fordi den olie der er i produktet indeholder rigtig mange af de virksomme fedtsyrer, hvor ingefæren har en antiinflamatorisk effekt. Jeg har selv slidgigt og brugt produktet i nu snart et par måneder og er vældig tilfreds med effekten. Modsat glukosamin som jeg synes havde dalende effekt og slet ikke så godt som i begyndelsen.
Ole T
tilføjet af

slidgigt

Du har sikkert fået et svar på dit spørgsmål, men det kunne være der var andre der kunne bruge et svar.
Jeg bruger selv disse produkter. Glukosaminen tager jeg på engang, chondroitinen deler jeg over to gange, det samme med MSM- en.
Jeg køber det www.vipmedica.com
tilføjet af

Slidgigt i knæ og slidgigt i nakken - prøv hyben

Videnskaben har da heldigvis påvist nogle ting. F.eks. skulle hyben være fantastisk mod slidgigt. Så hvad med at spise noget hyben? Jeg spiser det selv i forbindelse med min leddegigt. Ifølge http:/www.alt-om-hyben.dk har hyben en antioxidant virkning, der er effektivt mod inflamation og derfor mod gigt. Hvis du gerne vil læse om hvad der er godt mod slidgigt ud over hyben, så vil jeg anbefale dig at læse om slidgigt på sundhedsportaler såsom netdoktor og http://www.sundhedslex.dk/slidgigt.htm - nu kan jeg læse, at du har slidgigt i knæet. Varme- og kuldebehandling skulle være effektivt mod slidgigt i knæ. Ibuproffen og viskosupplementering er god som medicinsk behandling. Ellers kan man også bruge støtebind samt protese, men der findes desværre ingen måde, hvorpå slidgigt i knæ kan kureres.
Jeg har selv slidgigt i nakken. Ligesom dig er jeg træt af, at lægerne ikke rigtigt kan hjælpe mig og prøver derfor at finde nye alternative behandlingsmetoder, men jeg har endnu ikke fundet noget der kan kurere min slidgigt i nakken. Slidgigt i nakken er ifølge http://www.sundhedslex.dk/slidgigt-i-nakken.htm ligesom slidgigt i knæ umuligt at behandle ordentligt. Så min slidgigt i nakken kommer jeg nok aldrig af med, men jeg synes, at hyben hjælper, så jeg forsøger at spise så meget hyben som muligt og bruger hyben flittigt i min madlavning. Se evt. http://www.alt-om-hyben.dk/hyben-opskrifter.htm - der er mange gode hyben-opskrifter.
Jeg håber, at du kan brugge mine links - vil især anbefale hyben
tilføjet af

Slidgigt i knæ - også ikke slidgigt i hoften?

Nu var det jo slidgigt i knæ du døjer med. Derfor var det misvisende at henvise til hjemmesider om slidgigt i nakken. Jeg har selv slidgigt i nakken, så jeg blev nok lidt for fokuseret på mig selv i stedet for at hjælpe dig med dit spørgsmål. Jeg synes du bør kigge på http://www.sundhedslex.dk/slidgigt-i-knae.htm - jeg kan godt forestille mig ,at det må være utroligt ubehageligt med slidgigt i knæ, da det gør ondt, når du går. Så hellere være stiv i nakken, som jeg er. Har du "kun" slidgigt i knæ? Eller har du også slidgigt i hofterne? Ifølge http://www.sundhedslex.dk/slidgigt-i-hoften.htm har patienter med slidgigt i knæ meget ofte også slidgigt i hoften - det går det naturligvis utroligt vanskeligt at gå. Jeg håber "bare", at du har slidgigt i knæ og ikke samtidig også slidgigt i hoften.
Håber alt er vel
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.