6tilføjet af

Aldrig fået noget!!!

HEJSA jeg er en 19 årig pige, som aldrig har været i seng med en fyr... Jeg har haft mange chancer, men er altid sprunget fra i sidste øjeblik. - Og så fortryder jeg det helt vildt bagefter... Jeg føler mig lidt "anderledes" fordi alle mine venner og veninder på samme alder og yngre har været i seng med mange. Er det unormalt at være jomfru som 19 årig.
tilføjet af

Noget. :-)

Du skal ikke nervøs. :-)
Der er ikke noget "unormalt" i at være jomfru som 19-årig.
Man kan jo bare sige, at du venter på den helt rette, ik. :-)
Haulotte
tilføjet af

nej

hej
du er ikke unormal fordi du er jomfru, jeg fik taget min møddom som 15 årige, og jeg ville ønske at jeg havde vente til jeg var ældre. men nej, du skulle vente til du finder en sød fyr. Det er mit råd til dig
kram
tilføjet af

hej

nej, du er bestemt ikke unormal.. der er mange, både fyre og piger, der ikke har været i seng med nogen, når de kun er 19...! og du må for Guds skyld og mest din egen endelig ikke gøre det før du er parat til det.. gjorde det selv da jeg var 16, et one-night-stand, troede jeg var forelsket i fyren, men det var jeg vist ikke alligevel.. ville i hvert fald ikke have noget at gøre med ham bagefter. følte mig ekstremt billig og har kæmpet for at slippe af med den følelse. det var DUMT gjort og jeg ønsker ikke for dig at du begår samme fejl. vent til du har en kæreste, du føler dig tryg ved, og SÅ gør som du har lyst til. det optimale ville vel være at vente til du umuligt kan vente længere, men det er måske også at være lige lovlig snerpet..! gør som det passer dig, i sidste ende er det digselv der sidder tilbage med en god eller dårlig følelse bagefter.. (og skulle lige tilføje at det ikke er det bedste de første par gange, men det kan absolut få dig i den 7. himmel når du har lært dine lyster lidt at kende..)
tilføjet af

lyt til dig selv

Som jeg læser dig er du måske ved at være parat uden at være helt parat. Hvis jeg var dig ville jeg ikke spekulere på om det er naturligt eller ej at være jomfru som 19-årig. Vær dig selv. Den dag, du er helt klar - og det handler måske om fyren - sker det for dig. Lad være med at have travlt. Måske kunne du få noget ud af at undersøge, hvad der får dig til at hoppe fra❓Med hensyn til at alle dine venner og veninder har været i seng med mange, er det min erfaring at mange netop i den alder praler lidt og er ikke altid helt ærlige. Tænk på din egen følelse af at være anderledes. Hvor mange af dine venner går med samme følelse ?
varm hilsen
Lasse
tilføjet af

nej det er det overhovedet ik!

Nej det er ikke, jeg var jomfru til jeg var 18 så ved godt hvoirdan du har det. Hun skal føste gøre det når du føler dig klar og har fundet den rette du ønsker at gøre det med. Du skal ikke bare gøre det fordi du føler dig anderledes...
det er lige meget om du var 20 og jomfru det kommer an på om du er klar...
Håber du finder en du har lyst til at gøre det sammen med, men husk DU skal være klar.
Hyg dig og held og lykke
tilføjet af

ret sejt

det er ikk spor unormalt og du skal ikke være flov over det. Når du finder den rette fyr så kommer det helt af sig selv. husk at fortælle ham at du er jomfru. Han vil synes at det er fedt at han er din første, og han vil også være mere forsigtig.
Held og lykke.
kram
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.