5tilføjet af

psoriasis

Hej
Jeg er en ung pige på 21, der døjer med psoriasis. Det har egentlig aldrig været så slemt men efter en meget slem halsbetændelse fik jeg et stort slemt udbrud. Gik til lysbehandling næsten hver dag i et halvt år, og det gik til sidst også mere eller mindre helt væk.
MEN, så efter et halvt år fik jeg igen halsbetændelse og denne gang kom mit psoriasis IGEN tilbage og synes bare ikke jeg kan få det væk. Er så ked af det for det ser virkelig slemt ud og klør så meget.
Er der ikke nogen der har nogen råd der kan hjælpe mig lidt?? Ville være så taknemlig
tilføjet af

creme

jeg bruger en creme der hjælper,har brugt den i 25 år ikke samme tube,men noget nyt bruger ca 500g om året,det er 98g+2g salisylsyre ,som bestilles på gennem lægen og blandes på et apotek .held og lykke[s]
tilføjet af

Klimaterapi

Nu ved jeg ikke hvor du bor henne. Men nogen steder i landet findes saltbade. Jeg kender desvære kun to og om der er flere ved jeg ikke. Men i mariager - Saltcenteret og på Fredriksberg har de i forbindelse med en svømmehal, saltbade. Det er guld værd for psoriasis. Men ellers kunne det være du skulle lære at meditere, yoga og måske få stres-faktoren ned. Det at du har haft halsbetændelse giver din krop stress og det tricker psoriasis-udbrud. Jeg ved godt det er nemmere at sige end at gøre. Lidt lige som børneopdragelse er indtil man selv får børn.
http://da.wikipedia.org/wiki/Psoriasis
Kik under alternativ, hvis du allerede er i igang med din egen læge. Så kan du selv tage nogen skridt også. Det er godt for dig selv at du ikke passivt tager mod lægens medicin og behandling. Prøv evntuelt en hømopat for at få hjælp til at styrke dit imunforsvar. Jeg tror ikke på de kan heldbrede alt. Men jeg slap af med min høfeber gennem 15 år. Og måske kan en hømopat hjælpe dig lidt af vejen også.
tilføjet af

rettelse

det skal være 98 g Lucodan og 2 g salisylsyre til 100 g jeg skrev forkert før takecare
tilføjet af

mange tak

Jeg bor ca 45 min fra Randers af, men har aldrig hørt om det saltcenter. Det er nok værd at give det en chance:-)
tilføjet af

Psoriasis

Jeg har også selv prøvet hele turen. Receptpligtige salver, lysbehandling, tur til Israel med mere.
Så jeg fik også nok af det hele og fik så kontakt til en leverandør af en ny creme på marked. Som jeg så har testet på mig selv i de sidste 8 måneder. Den bruger jeg faktisk hver dag nu. Både til lindring men sandelig også til camouflering, da jeg har en del bagved ørerne.
Jeg har også fået en aftale i stand med dem, således at jeg nu kan forhandle cremen på min hjemmeside www.indkobsstedet.dk. Cremen hedder P.S.E. creme.

Mvh
Uffe Eriksen
Direktør
Indkobsstedet.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.