10tilføjet af

Deprimeret..

Hey alle sammen.
Ja, jeg savner virkelig at have en kæreste... Jeg har været single i ca. 1 1/2 år.. Men så har jeg i mellem tiden været sammen med nogle forskellige fyre, i byen, og til fest osv.. Men det er jeg ved at være træt af! Har lyst til noget mere seriøst..
Alle siger til mig at de ikke kan forstå jeg er single, fordi de siger jeg er så sød, pæn, sjov osv... Men alle dem jeg møder som gerne vil have mig, de er ikke mine typer, eller så er jeg bare ikke tiltrukket af dem! Og jeg har haft en som jeg virkelig var/er forelsket i.. Men han ser mig mere som en fantastisk ven.. Og det er nok rigigt nok, for vi har det dejlisgte venskab! MEN jeg finder aldrig en ny fyr..... *suk* Og jeg savner virkelig en kæreste, en at holde af, osv... Og jeg er stadig ret forelsket i ham min ven🙁For han er så dejlig.. Den dejligste dreng jeg kender! Hjælp..........
Knus!
tilføjet af

Hej!

Jeg har læst din tekst igennem og kan da ikke undgå at syntes det er synd for dig at din gode ven hellere vil have et fantastisk venskab end et seriøst forhold... Jeg indrømmer så at jeg er lidt nysgerrig og kan så derfor ikke lade være med at undre mig hvor i landet du måtte befinde dig..?
Jeg selv er så også single men har så været det hele livet... Jeg kunne skam godt tænke mig en kæreste meeeen har altid holdt mig tilbage da jeg er alt for genert til at starte samtaler op med piger. Jeg er så 17 år og selvfølgelig en dreng..!
MVH fra mig af :)
tilføjet af

tag det med ro!

Hej med dig. Jeg kan læse at du er ved at blive en smule desperat, og det kan jeg godt forstå! Det eneste råd jeg kan give dig, er at slå tanken om en kæreste ud af hovedet. Jo mere du tænker på det jo længere tid går der! Lige pludselig står han der på det rette sted på det rette tidspunkt! Mht. til din ven, kan jeg af erfaring sige at det er en dårlig ide, da det højst sandsynligt ødelægger jeres venskab. Man kan jo priotere om det er det værd, men det er som regelt ikke i længden. Jeg håber, at du kan bruge det til noget! Hilsen en pige på 21
tilføjet af

Pinligt, pinligt, pinligt!

Goddag min kære pige!
Mit navn er Christian, og jeg har valgt at svare på dette indlæg, fordi det er noget af det ynkeligste jeg nogensinde har hørt.
Du er kun vild med din ven, fordi du ikke kan få ham. Det er et alment psykologisk aspekt. Desuden; du skriver noget om, at du får mange komplimenter, og at folk siger de ikke kan forstå at du er single. Men for mig at se er det da åbenlyst; de siger det blot for at komme i bukserne på dig.
Og når nu alt dette er sagt, så vil jeg ønske dig held og lykke i din fortsatte jagt på en kæreste.
Ærbødigst
Christian, 18 år
tilføjet af

easy baby

Til pige16
Jeg synes det er et lamt indlæg. Få dig et liv!
Rolf P. himself
tilføjet af

Et lille tilbud.......

Hey skat, hvor svært kan det være?? Hvis du virkelig trænger, så sig endelig til, ikk?
Morten 17
tilføjet af

Popo eller ej

Jeg kender det der med alt det populære der. Jeg kan godt sætte mig i dit sted. Jeg er også selv meget populær. Ja, man kan jo vælge og vrage; hvem skal man tage, hvem skal man udnytte. Det er svært at være populær. Man må lære det. Det er jo kun en selv der skal leve med det.
Din evige Popo
tilføjet af

Popo-bonus

Ja, det er mig Popo igen. Jeg ville bare lige sige
POPO 4-EVER
tilføjet af

Hey Keddeboy

Hej christian, eller Kedde, må jeg kalde dig det? Men Ok, nu til pointen: Synes det er et Ok svar at gi.
tilføjet af

Fedt!!!!!!!!!!

Mulle! Jeg synes det er SÅ fedt, at du går ind og roser det her. seriøst, det tager jeg hatten af for.
CV
tilføjet af

Hæng ved

Ja man, du har herremeget ret. Det hun forsøger at lave der er faktisk det der POPO-SVINERI. Dvs. popularitetsbedrageri.
Jeg er med på vognen, du!
POPOMAGTEN ER DEN STØRSTE MAGTINDEHAVER
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.