6tilføjet af

Bestikkelse indenfor sport

Den seneste tid er det kommet frem i medierne, at flere håndbolddommere er blevet eller forsøgt blevet bestukket. To tyske dommere er blevet stoppet på vej hjem fra en kamp med 50.000 dollars, hvilket jo virker noget mistænkeligt. Derudover har et dansk dommerpar stået frem og fortalt, at de før en kamp blev forsøgt bestukket men afslog.
Der er også grund til at tro, at der finder bestikkelse sted indenfor fodbold, men her er det typisk spillerne der bliver bestukket.
Hvad betyder dette egentlig for sporten og for os som seere? Jeg har personligt aldrig set en håndbold- eller en fodboldkamp og haft mistanke om, at der var nogle, der var blevet bestukket. Så kan vi ikke som seere være ligeglade med, om det foregår og så nyde sporten alligevel? Eller ødelægger denne viden glæden for jer ved at se sport, ligesom der er nogle, der ikke længere ser cykelløb pga. alle dopingskandalerne? Og kan man overhovedet gøre noget for at forhindre disse bestikkelsessager?
Hvad siger I derude på SOLen?? :)
tilføjet af

Le Tour

Nu ser jeg dæleme ikke meget sport.. Kunne dog godt finde på at se noget Tour om sommeren hvis det lige slog mig.. men efter Floyd landis, Kyllingen og andre sjove sager er jeg stået helt af den cykel.. jeg tror ikke en skid mere på de ryttere..
Og det var da fint nok af Skibby at han stod frem (krydsklippet med klip der viser at han sviner folk til der siger at 95 pct af alle ryttere er dopede), men hold op hvor er jeg også træt af alle de spader der pludselig år efter går til bekendelse og "forlanger" tilgivelse.. Gu vil jeg da ej... de er en flok idioter der har ødelagt den sport for altid for mig... Bjarne Riis den nar.. der for ikke mange dage side pludselig var sur over at folk ikke bare slog en streg over hans doping tid nu da han HAVDE indrømmet det.
tilføjet af

Når først bolden ruller

Når først bolden ruller, så tænker jeg ikke over det.
Det er godt nok mærkeligt når der ikke dømmes straffe eller frispark, når der tydeligvis er det. Men dommere er jo også bare mennesker og kan jo se forkert. Så jeg tror ikke der er bestikkelse i Danmark. Men det forholder sig måske anderledes i andre lande. På den anden side. De har så mange penge i England. Hvis bestikkelse virkelig fandt sted, så ville manchester city føre den engelske liga. Deres arabiske ejer har røven fuld af penge.
Doping? Bestikkelse? Jeg tænker altså ikke over det. Ikke før kampen er fordi i hvertflad.
tilføjet af

Je er ligeglad

bare Brønby hviner.
Forza BIF Danmarksmstererhvert år !
tilføjet af

det er irriterende

det er nu irretirende at spillet ikke bare kan gå sin gang.
der skal strammere regler til trussler om at blive fyret,
dom for bestikelse og bøder.ellers stopper det aldrig.
tilføjet af

Bestikkelse

er jo som bekendt noget skidt,medmindre man selv er indblandet og drager fordel deraf.
Det samme gælder så iøvrigt,hvad korruption angår,og der har vi jo nogle gode læremestre som er verdensmestre i den sport.Nemlig,alle politikere i hele verden.😮
tilføjet af

Bestikkelse alle steder

Der er rygter om den slags helt ned i børne-rækkerne.
Når David Nielsen i "SORTE SVIN" skriver, at han tog i mod, for lidt ekstra i lommen, så gør de det sgu nok alle sammen. Han turde stå frem. En mand med mod. Der er så mange penge i nogle sportsgrene, at vi ikke kan gøre noget. Også selvom der ikke er, bliver der, tilsyneladende betalt under bordet. Der er jo ikke rigtig nogen der ser miniputterne, det kommer jo ikke på TV. Vi slukker jo ikke for kassen og sætter os ud på terassen med vores bajer, som vi nok burde.
Skål og God sommer.🙂
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.