12tilføjet af

18 og 42, er aldersforskellen for stor?

Hejsa jeg er en pige på 18 år, som har en vidunderlig kæreste... som er 42 år.
hvis I skal være helt ærlige, hvad er så jeres holdning til en aldersforskel på den størrelse?
Mine forældre vil ikke acceptere det, og jeg var nødt til at flytte hjemmefra da jeg begyndte at komme sammen med min kæreste. Og nu snakker jeg næsten ikke med dem længere...
Ved bare ikke helt om det er et for stort offer??
Nu er jo snart jul, og sådan som det ser ud nu, bliver det den første jul jeg ikke fejrer med mine forældre...
Men hvordan kan jeg få dem til acceptere min kæreste???
Jeg elsker ham så uendelig højt og det gør bare frygtelig ondt at de ikke vil acceptere ham!!
Vær sød at give mig nogle råd, jeg er på randen af et sammenbrud...
tilføjet af

hey..:)

Hejsa..jeg synes, at du skulle snakke fornuftigt med dine forældre om din (ældre) kæreste. Fortæl dem hvor højt du elsker ham, og hvor højt han elsker dig, fortæl dem hvor dejligt og godt i har det sammen, fortæl dine følelser, og fortæl dem hvor hvor hårdt det er at de ikke vil acceptere ham. Lad din kæreste snakke fornuftigt med dem. Aldersforskel betyder ingenting. Virkelig ingenting. Kærlighed er stærkst. Jeg håber alt godt for dig....
Held og Lykke...
Glædelig Jul, og Godt Nytår...
Kh Maria
tilføjet af

Det kan være svært!

Hej!
Jeg er selv en pige på din alder, som gennem halvanden år, har haft en lidt ældre kæreste, min er dog kun 31 år. Mine forældre har accepteret min kæreste, fordi de har indset at de alligevel ikke kan ændre noget, og at han vil mig det godt. Jeg har selv en veninde, også på samme alder, som har en kæreste i slutningen af fyrrene. Hendes forældre tog det også ret hårdt, de har været sammen ca. 2½ år, og bor sammen. Hendes far mente at han ikke havde gjort det godt nok, når hun fandt en anden far-skikkelse. Men efterhånden har de accepteret det mere og mere, og har lige besøgt dem. Jeg tror det vigtigste du kan gøre, er at fortælle dem at du virkelig elsker ham, og at I har det godt sammen og han gør det bedste for dig. Og hvis de er i tvivl, så fortæl dem at de har været gode forældre, og at de ikke har gjort noget galt!
Held og lykke med kærlighed, jeg ved det kan lykkes, og du må ikke lade dine forældre bryde ind mellem jer, og ødelægge forholdet. Snak alvorligt med dem, det er det vigtigste.
Glædelig jul og de bedste ønsker til det næste år og fremtiden.
Knus Fie
tilføjet af

hmmm

hey tøs... jeg er 19 år, og forstår godt at det måske er svært, men come on tøs, du er så ung, og skal først til at leve livet, og det tror jeg altså ærligt ikke at man kan med en ældre fyr som du har dig der.. jeg siger selv at alder ikke betyder noget, for det gør det ikke.. men du skal heller ikke lade dig styrer af dine forældre... du er 18 år, og bestemmer selv over dit liv nu... men alligevel kan jeg godt forstå dem... nu ved jeg ikke om hvordan din fyr har det når du tager i byen med dine veninder og venner en aften, men ville det ikke være bedre at finde en i 20´ne??? både for din egen skyld, og dine forældres skyld...????? det er da det fedeste at score, end at tage hjem til en "gammel" mand... men det er din beslutning... men held og lykke med dit valg fremover.. god jul og godt nytår..
med varme tanker fra lille mig
tilføjet af

tag din nu sammen

tag din nu sammen det er ikke en kæreste du vil have man en der kan være far for dig, det bliver du nødt til at indse

tilføjet af

hmm

hvad ved du om det??
til jer andre, tak for jeres positive svar.
tilføjet af

Måske du skulle...

-Vende den om og være ÆRLIG!!!
Hvordan ville du have det hvis din far (som sikkert ca. er på alder med din kæreste??) kom hjem med en kæreste på din alder???
tilføjet af

Til musen

Kære Mus
Jeg har før skrevet et svar på dit indlæg, og det svar holder jeg selvfølgelig stadig fast i. Jeg kender som sagt til "problemet" (som overhovedet ikke er noget reelt problem). Og gennem tiden har jeg prøvet at rådgive flere, som har haft en ældre kæreste, fælles for alle er faktisk at de benægter at det har noget med en far skikkelse at gøre, men at de hen af vejen indrømmer for især dem selv at det har det måske alligevel. Overhovedet ikke at man finder en ny far på nogen måde, men at det er nogle af de værdier der er ved en ældre kæreste man til dels også er faldet for. Jeg synes din hurtige afvisning her, signalerer at du selv er lidt i tvivl, men absolut ikke vil indrømme det, især ikke for dig selv...
Jeg giver dig fuldstændig ret I at det ikke er en far vi mangler eller har ledt efter, men dog at der er lidt om snakken. Jeg kender ikke til dit forhold eller dine motiver, og vil derfor tale ud fra mine andre erfaringer, men jeg håber at du trods alt vil lytte og måske overveje det igen med dig selv...
Det vi piger, som har en ældre kæreste er faldet for, er for det første at der med det samme har været en kærlighed, som vi ofte ikke har oplevet før på samme måde. En ny og stærk kærlighed, og vi elsker virkelig personen som en kæreste, og begge parter vil som oftest gå igennem ild og vand for sin kæreste.
Men dernæst også, hvad mange ikke indrømmer for dem selv, at der er en del tryghed ved det. Vi kan falde til ro psykisk og har en at læne os op af psykisk og mentalt. Det er ikke så udbredt ved min kæreste, som ikke er så gammel endda. Min kæreste og jeg har været igennem en del ting hvor vi har måttet låne os op af hinanden for begge parters skyld, men f.eks. min før omtalte veninde med kæresten i slutningen af fyrrene. Hun har været igennem en del ting, som nærmest faldt sammen i hovedet på hende, og hun havde brug for en til at tage sig af hende. De er selvfølgelig sammen for kærlighed, og der er gået godt to år, før hun i sensommeren i år, indrømte for sig selv, at hendes kæreste gav hende en tryghed for var nødvendig for hende, og at de også er sammen for tryghedens skyld. Vi har også ældre kærester, fordi mange af os ikke kan bruge en ung fyr til noget, vi har brug for en stærk person, som har oplevet noget i sit liv, fordi det har vi selv. Vi har brug for en, som engang i mellem også kan tage sig af os, og lade os være små, og græde og være trætte. Vi er modne piger, som sørger for mad og husholdning, men også piger som har haft problemmer, og som er stærke uden på, og kan klare alt også alene, men som trods alt har det godt, men at have en, vi kan stole på og som ikke blot viser os kærlighed, men også omsorg og tryghed, og som vi engang imellem engang måske kan få lov at være svage overfor, når vi selv er blevet stærke nok til at bryde facaden...
Dette blev noget rod, det ved jeg godt. Men hvis du har lyst til at brokke dig eller skrive mere, så send mig en mail på inull@hotmail.com
Jeg vil gerne forklare det for dig, jeg siger heller ikke at det er sikkert du har det sådan, men jeg siger at det altså er en mulighed.
Knus Fie
tilføjet af

100% enig med søren

overskriftet fortæller min mening, behøver jeg at forklar mere???
tilføjet af

følg dit hjerte

hejsa med dig
det må da være dejligt at høre du har fundet en dejlig kæreste.
skid på hvad fanden ander mener, men følge dit hjerte, og nyd livet
hilsen state
tilføjet af

tja...

nu er min far altså næsten 60 men øh...
og jeg kan ikke se at det er relevant da min kæreste ikke har nogen børn.
tilføjet af

Har prøvet det vedr. min far!


Vil lige give mit bidrag vedr. denne debat!

Min far fandt en kvinde på alder med min storebror - det var ok. Vi børn kan ikke bestemme hvad og hvem vores forældre skal være sammen med og omvendt, men forældre, er nu engang sine børns rådgiver. Nogen følges ad hele livet andre vokser fra hinanden og opdager at de egenlig ikke havde så meget tilfælles hen ad vejen og skiltes som gode venner, det er udemærket i stedet for at gå og skændes i al evighed, ----- Min far og den kvinde er ikke sammen i dag, da han er blevet en gammel mand - og hun har stadig livet liggende foran sig - fuld forståeligt. Men at have en partner der er noget ældre, har altså også sine omkostninger.Når man er forelsket svæver man af bar kærlighed - men der kommer en dag - HUSK!!!! -- Alt starter i højhælede sko og ender i sutsko.
ønsker hermed god vind.
tilføjet af

Stort dilemma!!!!?

Hejsa,
Jeg vil starte med at sige at det da er mange års forskel! Jeg ved ikke om I nu kan mærke forskellen på jer, men hvis ikke så kommer det!
Du skal ikke på noget tidspunkt vælge din familie fra! det er der ikke nogen mand der er værd!
Jeg kan godt følge dine forældre, jeg er selv mor og kom min søn en dag hjem med en der var så meget ældre end ham! jeg ville nok gå helt i baglås! Jeg siger ikke at du skal opgive forholdet! men det kan blive hårdt at have en kæreste familien ikke vil se! har selv været i den situation!
Held og lykke!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.