12tilføjet af

Retten har talt !!!

Idag faldt der så dom i Frank Grevil-sagen. Det blev til 6 måneders fængsel til Frank grevil, og dommeren fandt det ikke for retfærdigt at gøre en del af dommen betinget.
Domstolen har talt. Når man er ansat ved forsvarets efterretningstjeneste har man tavshedspligt, og må IKKE lække hemmeligtstemplede dokumenter.
Lov er lov.. og med lov skal land bygges.
tilføjet af

hvis han havde været kongelig

og mama skulle fastsætte straffen...
- en uges husarrest med de luxe middage på Amalienborg?
.... lov er lov, for nogle mere end andre i dette land....
tilføjet af

Synes du det var...

...en god dom. Jeg gør ikke.
Ville du bare markere at lov er lov og lov skal følges?
Eller har du en selvstændig mening?
Frank Grevil er naturligvis hverken landsforrædder eller forbryder. Han gjorde opmærksom på inkompetence i forsvarets efterretningstjeneste og i den danske regering. Det burde han belønnes for.
tilføjet af

Klart, var det da.......

... en god dom. Som M47 så ganske rigtigt kalder det længere oppe i tråden, har Frank Grevil fået en dom for landsforræderi.
Den danske lov bliver fastlagt af den danske regering, der igen er valgt på demokratisk vis. Udfra det kan man så tolke at Frank Grevil har fået den straf som den flertallet af den danske befolkning har ønsket. Skulle det ikke være tilfældet, så må der jo være nogen der ikke sætter sig ind i tingene, inden de sætter deres kryds.
tilføjet af

Jeg fornemmer en dejlig...

...sarkasme i dit indlæg. Men hvorfor ikke tale rent ud.
Det er da en renere, enklere og mere forståelig måde at kommunikere på.
tilføjet af

Et paradox!

Under de love og regler vi har nu...så er der ingen tvivl...så er det ulovligt, det han har gjort. Det sagde han også selv med det samme da han stod frem og afslørede oplysningerne, men hans samvittighed drev ham til det.
Man skal ikke lade sin samvittighed styre sine handlinger, på den måde han gjorde, for så riskere kan det, han nu står overfor...og han vil måske sammen med sin viden gå i glemmebogen.
Hvis man har en sag, som forstyrrer ens samvittighed i et sådan omfang, som han og mange andre rundt om i verden er drevet af, så må man ind og ændre sagerne politisk...og har man ikke selv evnen til at begå sig i de politiske saloner, må man alliere sig, me meningsfæller der magter den opgave.
På den måde kan man komme til at påvirke og få indflydelse, drevet af sin samvittighed på demokratisk vis. På et tidspunkt kan det jo være at man har fået så tilpas meget indflydelse på tingenes udvikling så det IKKE mere vil være landforædderi at afsløre den viden han sad inde med.
Det kan godt være han var dygtig i sit job, og det kan OGÅS godt være at det var rigtigt af ham at vælge ikke at skulle holde inde med de oplysninger, men han sgu ikke grebet historien fonuftigt an, som jeg ser det.
tilføjet af

Jeg mener nu en gang.....

.. at er man ansat i FE, og lignende steder, så kan man bare ikke lække fortrolige oplysninger, uanset om ens samvittighed siger noget andet. Han har selv valgt sit job, og kan man ikke klare mosten, så må man finde på noget andet.
Det kan nu engang ikke hjælpe noget at have diverse efterretningstjenester, hvis alt skal ud i offentligheden.
I sidste ende så ER det op til den danske befolkning at vælge om det skal være sådan eller ej, men lige nu er det sådan, og det har Frank Grevil fået sin straf for.
Det kunne så være ønskeligt om flere fik den straf de fortjener iflg. den danske lovgivning, men det kan da være at dette var en god start :-)
tilføjet af

retten har talt

Frank Grevil bør frifindes, han fortæller jo den sandhed de andre ikke kan el. vil fortælle.
Dommen er totalt til grin,
tænk engang den dommer der var i besiddelse
af børneporno fik kun 2 måneder forleden dag, resten betinget.
Grevil, bør frifindes, og skal han dømmes,
skal han da absolut ikke have en ubetinget dom.
tilføjet af

lov er lov

Lov er lov
Men Frank Grevil fortalte ikke andet, end hvad andre mennesker vidste og var klar over,
at det med denne krig byggede på en stor løgnhistorie ,så set i lyset af det, syntes jeg det er en hård dom.
tilføjet af

Enig

Jeg mener også, at hvis man vil noget andet end det man er ansat til, må man ind at ændre det ad politisk vej, før det er ok at gøre.
Men jeg mener fandme det er en krudttønde...whistelblowers...jeg er ret sikker på at eftertiden kan være taknemmelige for den nuancering hans og andre whisteblowers afsløringer har bragt for dagen.
http://multigraphic.dk/lounge/wordpress/index.php?p=927
Hans metode var forkert, og målet helliger ikke midlet...han kunne have grebet sagen bedre an strategisk, men undrer mig ikke over at vilkårne er trange for den slags. For i hvis interesse er det, at den slags oplysninger IKKE kommer frem?
Desuden sådan som det er nu, er han jo bare en lidt halvparanoid mand, nu også kriminel....det kræver format at vende den position til noget, der vækker lydhørhed, og derfor VIDSTE man jo også det ville ende sådan. Det er ikke i systemets interesse, at sådan en mand bryder sin tavshedspligt...men lad os se hvordan tingene udvikler sig...
tilføjet af

Øhhhhhh

Nu er det jo ikke lige sådan at sammenligne.......
tilføjet af

Nu forstår jeg ikke lige.....

.. hvad denne tråd har med pædofili, og for den sags skyld koggelige at gøre. Forhold dig/jer til emnet.
Det er helt op til dig selv, hvis du vil have den danske lovgivning ændret. Frank Grevil har forbrudt sig mod den, og det bliver han straffet for.
tilføjet af

politisk dom

Man undres især fordi det er almen tilgængelig viden, der kan erhverves på Internettet, hos NSA og CIA.
Hvordan man så i Danmark kan påstå forræderi for, at sige det man kan slå op på Internettet, det er et specielt dansk fænomen.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.