11tilføjet af

Vi kan ikke snakke sammen...

Hej alle jer
Jeg har et problem, eller rettere sagt har jeg og min nye kæreste et mindre men ret relevant problem.
Vi har været sammen i lidt over 1 måned, og er begge smaskhamrende forelskede. Jeg er meget glad for hende, og ser alle muligheder med os.. og hun det samme.
Men vi har utroligt svært ved at snakke sammen udover "hvordan har din dag været" og "Jeg er så glad for dig" snak.
Jeg vil virkeligt gerne have det til at fungere, og vi har også snakket om det et par gange. Men hvad kan man gøre hvis ordene og emnerne ikke bare flyder over læberne?
Er det en mangel på fælles interesser?
Passer vi bare slet ikke sammen?
Er det mig den er gal med?
Jeg er ikke et genert menneske, og har kommunikation som arbejde. Ville dog ønske mere end alt andet i verden at jeg kunne føre en samtale med min eneste ene.
tak for hjælpen
tilføjet af

lav en leg

fx med nogle kort med nogle emner... tag en aften med rødvin.. og træk et emne på skift.... i skal hver især fortælle jeres holdninger til emnet og argumentere derfor. Forsøg at bryde cirklen på den måde og det er en måde at starte på at finde ud af om I passer sammen i det lange løb.... kan se problematikken i ikke at kunne have dybe samtaler med en kæreste, det har nogle jo behov for.
hel og lykke
vh anonym
tilføjet af

Ærgeligt....

Det lyder altså ikke optimalt at være i et forhold hvor man ikke føler man kan tale "rigtigt" sammen. Jeg ville overveje kraftigt hvad jeg forventede af min partner - og derefter tage beslutningen om den måned var værd at bygge videre på!
tilføjet af

Hvorfor tror DU i ikke kan tale sammen?

Hvad ville du gerne kunne snakke med hende om? Og hvad synes hun i skal snakke om?
tilføjet af

godt nok er det en menneskealder siden

jeg var smask- og nyforelsket. Men er man det er man jo per definition enig i alt hvad den elskede siger og mener, - og der er ikke alverden at diskutere. Nyd den tid; hvis det blir Jer to på længere sigt når forelskelsen ændres til kærlighed, så blir der masser af ting at diskutere, skændes om, og at være enige i.
tilføjet af

Kommunikation?

Hvordan får du størst respons på kommunikationsområdet?
Hvis du taler med personen, men du taler til
personen. Du kan ikke opretholde en
kommunikation, hvis du taler til en person.
Så du skal sætte dig ind i din kæreste niveau,
situation og interesser mv. Ellers ender det
med at I taler forbi hinanden.
tilføjet af

Hej med dig

Det første der springer i mine øjne er, at noget må i have snakket om, da du beskriver, at i har/ser alle muligheder, for jer – hvilket jo bare er skønt ;)
Hvis i har alle muligheder med jer, hvordan kan du så tvivle på disse spørgsmål? – som er det en mangel på fælles interesser? – og passer vi bare slet ikke sammen?
Det næste, jeg tænker er, at du skriver, at du arbejder med kommunikation – måske? - derfor er det vigtigt for dig, eller måske er det bare indbygget i dig, at gøre samtalen bevidst og det samme hvis ikke den findes? Hvis jeg har ramt lidt plet her, er det bare et spørgsmål om, at slappe af og nyde nutiden og slå hjerne lidt fra.
Til sidst så synes jeg at sætninger, som dem du nævner ”hvordan har din dag været”? Og ”jeg er så glad for dig” – snak, er en god start og nogle yderst vigtige emner i hverdagen, også selv om man har været sammen i halvtreds år.
:) Krampen
tilføjet af

Start med at debatere

her på SOL.
tilføjet af

Er det sådan du har fundet

din kone???
tilføjet af

Ja, og blev træt i taste-fingrene

og fortsatte derfor IRL.
tilføjet af

Slap af!

Jeg synes du skal slappe af, og nyde jeres forelskelse, dybere samtaler skal nok komme med tiden, hvis det skal blive ved med at være jer. Du skriver ikke noget om, hvor meget i kender hinanden, hvis i kender hinanden i forvejen, kan det jo være derfor at I ubevidst bare vil nyde forelskelsen.
Jeg lagde også mærke til dit arbejde, det er det samme som mit arbejde, og de fleste dage har jeg brug for afslapning fra dette når jeg kommer hjem, og så er det ikke de dybe debatter jeg vil hjem og have med min kæreste, det må vente til vi begge er mere afslappede.
Det er da en god ting, at i har talt om dette, åbenhed er en vigtig ting.
Håber du kan bruge det til noget, mit vigtigste budskab: slap af - kommunikation men sin kæreste er noget helt andet end sit arbejde, det kan ikke iscenesættes.
HELD OG LYKKE FREMOVER!
tilføjet af

holger er ikke den eneste

der har fundet sin kærste på sol på den måde :-)

vh. er ikke holgers kæreste men en anden fra sol.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.