17tilføjet af

Jesper Worre ud af DCU

Da Danmarks Cykle Union har besluttet sig at fratage Bjarne Riis' æresmedlemskab, mon det så ikke ved samme lejlighed også var en god idé at rydde ud i egne rækker?
Jesper Worre (pt. direktør for DCU), blev jo, som bekendt for de fleste, taget for doping i hans aktive karriere ligesom Alex Pedersen (næstformand) heller ikke havde rent mel i posen, da han trådte rundt i pedalerne.
Var det så ikke en god idé om d'herrer tog deres gode tøj og gik og viste et godt eksempel, nu de alligevel er ude med sanktioner mod andre tidligere dopingsyndere? Eller er dobbeltmoral simpelthen dobbelt så godt hos DCU?
tilføjet af

Den "lille" forskel

Jesper Worre er blevet dopingdømt for én lille forseelse: i 1991 (eller 1992, husker ikke, er frit efter hukommelsen) henvendte JW sig selv til UCI, da han havde indtaget amineptin (som er et temmelig mildt stof). Herefter blev han testet af UCI og blev testet positiv efterfølgende.
Alex Pedersens tilfælde kan jeg ikke huske, men erindrer svagt noget om en urinprøve mens han var prof, dvs. før han vandt VM for amatører på Sicilien i '94?
Fra dette tilfælde med Jesper Worre og så til en Riis-indrømmelse af et massivt dopingmisbrug i mere end et halvt årti, ja der er i min verden temmelig langt.
Derudover har Jesper Worre en administrativ opgave, ligeså har Bjarne Riis. DCU har ikke sanktioneret mod Bjarne og hans hold, fordi Bjarne er leder af holdet. Det eneste man har gjort, er at fratage Riis et DCU æresmedlemskab.
Derfor falder din sammenligning til jorden og det har ikke noget med dobbeltmoral at gøre.
tilføjet af

jo da

doping er doping, så ud med dem,ligesom jeg også mener at vores statsminister Anders Fogh Rasmussen skal fjernes, blev fyret som skatteminister for kreativ bogføring, så han er ikke egnet som statsminister hvilket han selv har bevist flere gange.
tilføjet af

*christ*

Lad min gætte på at du er SFer med et så frelst indlæg
tilføjet af

Fy for den lede!

Man kan kun gisne om årsagen når en tydelig presset direktør for DCU Hr. Jesper Worre, med flakkende blik og sved på overlæben, uden skygge af bevis søsætter dopingmistanke mod Michael Rasmussen, i strid med alle regler om beskyttelse af personlige oplysninger. De etiske regelsæt gælder åbenlyst ikke toppen selv.
MEDLØBER! og FY FOR SATAN! Håber der stadig findes anstændige i DCU`s top som kan rykke direktør og slæng grundigt i røvskægget.
Uddrag fra antidoping.dk:
"Cykelunion vil have doping-dispensation til direktør
Danmarks Cykle Union (DCU) søger dispensation, så unionens direktør Jesper Worre på trods af en gammel dopingdom kan komme til OL i Athen."
http://www.antidoping.dk/visNyhed.asp?artikelID=2059
tilføjet af

De må godt gå

efter de har ryddet op i forbundet.
De bedste til at lave sikkerhed i hjem og bile er vel netop tidligere indbrudstyve og biltyve.
Banker er også så smarte at de bruger tidligere bankrøvere til at lave sikkerhed for sig.
Grunden er den simple at de lettere kan tænke som en forbryder, forstå hvad disse tænker på og reagerer.
tilføjet af

Jesper Worre

Jesper Worre
Jeg kan ikke forstå at en mand som er taget for doping.Kan sidde i den stiling han gør.Det gælder alle der er taget for doping.De skulle slet ikke have noget med cykel sport at gøre føj for satan Jesper Worre.Og alle de andre fra DCU og UCI der er taget for doping.Smid ikke med glas når man selv sidder i et glas hus
tilføjet af

dopingrytteren Jesper Worre

Al den doping du selv benyttede har åbenbart skadet din hjerne så meget at du tror at alle andre også må dope sig for at cykle, men Jesper, du var selv en mellemgod rytter, MEN HELLER IKKE MERE,så lad være med at kaste al den gylle ud over de unge ryttere som har flere evner og talent end du har.
DU ER I DANSKERNES ØJNE ET KÆMPESTORT RØVHUL
tilføjet af

Jesper Worre PIS af

Man kan ikke andet end græmme sig over DCU med Jepser Worre i spidsen. Magen til dobbeltmoral og mangel på etik og moral må¨jeg sige...
Har selv snydt - er Selv blevet dømt og sidder i dag og tror at alt hvad der cykler er dopede drenge ???
Hvorfor skal det her nu frem i offentligheden MIDT i verdens største løb og midt i , at DEN ENESTE deltagende dansker ligger i gult ????
Jo Jesper Worre kan ikke sammen med Michael Rasmussen og derfor skal han nu med alle midler ned med nakken.
Hvis man nu ikke var så fandens gammeldags i DCU eller DIF for den sags skyld , så havde man på sin hjemmeside lavet en underside, hvor de atleter der SKAL meddele deres position, ONLNE kan meddele hvor de er, og ikke som det gammeldags system der nu er, med brevduer og post....
Alt hvad jeg kan sige er, Jesper Worre DU SKIDER I EGEN REDE !!!!!
FYR alt hvad der har været dopet i samtlige unioner og lad os få rene Ledelser og ikke som nu brådne kar en mas
tilføjet af

Jesper Worre..

Ja han burde gå af og tage Lund og Pedersen med i samme omgang. Ingen af dem er værdige til, at sidde i de stillinger de sidder i.
De er til for rytternes skyld og har tavshedspligt, som de ikke burde bryde.
Vi har ytringsfrihed og demokrati her i landet, men når man varetager et job, så er der noget der hedder tavshedspligt og det er fyregrund, at bryde den.
Hvis en medarbejder feks. på et hospital ytrer om en patient, så er det fyregrund.
Derfor bør de de i DCU gå af, hvad være er, at jeg har været inde på deres hjemmeside og finde referaratet fra 21/6 frem, hvor mister Worre påstår, at bestyrelsen har besluttet, at fratge MR at køre for det danske landshold. Der står bare ikke et eneste ord om det i referatet.
Så det er en personlig hetz mod MR fra Worres side, betop fordi MR holdt Bo Hamburger, da Worre også mod ham kørte en personlig hetz.
tilføjet af

Fyr Doping Jesper nu

Jesper Worres rolle i årets Tour og suspenderingen af Michael Rsamussen er dybt, dybt utroværdig. Enten er der tale om et personligt hævntogt - eller også har han håndteret sin rolle som direktør hamrende uprofessionelt.
I begge tilfælde kan jeg ikke se, hvordan Jesper Worre kan blive siddende som direktør. Det stinker forfærdeligt - og det ødelægger min glæde ´til cykelsporten mindst lige så meget som de andre aspekter omkring hele Tour-skandalen.
Og hvordan skal man kunne støtte Danmark Rundt, når DCU har en så utroværdig person siddende i spidsen? Det er ganske umuligt.

Det siger sig selv at man ikke troværdigt kan sidde som direktør for dansk cykelsport eller agere moralsk korsfarer mod doping når:

1) man har en dopingdom.
Jeg har da læst Jesper Worres egen beretning om, hvordan det var et nyt stof, der pludselig stod på listen... Hmmmm... Hvor var et synd, for Jesper ønskede jo i bund og grund at være ren - eller hvordan... (Bort)forklaringer eller ej. Jesper Worre har en dopingdom! Det har MR ikke. Det gør i sagens natur Jesper Worre ganske uegnet som moralsk spydspids mod - nå ja - doping.
2) man lækker fortrolige oplysninger til pressen
For ikke så længe siden var den er sag med en person fra forsvarets efterretningstjeneste, der hedder Frank Grevild. Han havde lækket 'fortrolige oplysninger', fordi han mente, det var i almenvældets interesse. Og selv om de samme oplysninger kunne læses frit på CIA's hjemmeside - og selv informationerne siden har vist sig korrekte (nemlig at der ikke var masseødelæggelsesvåben i Irak), fik han en dom alligevel.
I dette tilfælde var oplysningerne rent faktisk også fortrolige. Jesper Worre havde ikke mandat til at lække informationerne til pressen, men han gjorde det alligevel. Det er dybt problematisk, og det burde i denne situation - sammen med den højest uværdige timing for offentliggørelsen af at MR nu var udelukket fra landsholdet -medvirke til at manden fyres.
3) når man er dybt inhabil pga. en personlig fejde
Jeg ved ikke om det er korrekt, at der er en fejde mellem Jesper Worre og MR eller ej. Men det er et faktum, at Jesper Worre tidligere har udtalt sig meget, meget negativt om MR - blandt andet fordi han ikke ville stille op i Danmark Rundt. Det er også et faktum, at der i flere år var så store uoverensstemmelser mellem Jesper Worrre og MR, at MR af ander end sportlige årsager blev udelukket fra landsholdet. Det er efter min mening så dybt, dybt uprofessionelt, at der kan sås tvivl om Jesper Worres habilitet på den måde... Måske er det påstand mod påstand, men skal man følge DCU's egne 'regler' er der indicier jo nok, ik?
4) når man hetzer en rytter bevidst
Jesper Worre valgte at lække information om at udelukke MR fra landsholdet netop på et tidspunkt, hvor det åbenlyst ville skade hans situation mest. Denne mangel på timing er så uhørt skandaløs, at der kun kan være tale om en kalkuleret handling og dermed en bevidst hetz mod MR. Hvis det er en svipser, er det så dybt uprofessionelt, at Jesper Worre bør gå alligevel. Det er ganske enkelt svinsk. Man kunne have valgt at offentligøre informationerne inden Touren - eller efter. Sgu' da ikke i det øjeblik, MR trækker i den gule træje.
5) når man vælger at give sig selv mundkurv på, fordi situationen bliver 'lidt ubehagelig'
Normalt er en mundkurv ’noget man får på mod sin vilje’ af andre med større magt. I dette tilfælde har Jesper Worre meget, meget bekvemt valgt at give sig selv en på – det er fandeme for nemt. Men det er også dybt, dybt uprofessionelt, at Jesper Worre som direktør for DCU vælger tavsheden, efter skaden er sket – efter MR’s udelukkelse fra Tour de France. Er det udtryk for den generelle informationskultur i DCU? Er det normal fremgangsmåde i DCU først at sætte ild til bålet og derefter nægte at tale konsekvenserne? Er Jesper Worre bange for, at han kommer til at tale over sig - eksempelvis ved at lække fortrolige oplysninger? Det er dybt utroværdigt.
Jesper Worres tilstedeværelse som direktør i DCU stinker. Hans rolle er dybt problematisk ift. historien om Michael Rasmussen, og hans handlinger stinker så meget, at det tager glæden fra Danmark Rundt.
Jeg har hvert år været ude ved vejkanten med mine to børn. Dét sker i hvert fald ikke i år, så længe DCU vælger at have en så utroværdig og uprofessionel direktør ved roret. Føj for pokker. Hvis der skal ryddes op i cykelsporten må det være hele vejen rundt, for de brådne kar findes tilsyneladende ikke alene blandt cykelrytterne.
Derfor... Fyr Doping-Jesper omgående

Hilsen entusiasten
tilføjet af

ud med ham

jeg synes at jesper ødelægger alt magen til arogant fyr skal man lede længe after
tilføjet af

ud med worre

Mon ikke snart worre går af sig selv. At han skulle blive siddende ville da være under alt kritik. Dansk cykelsport er ødelagt pga. ham..
tilføjet af

DCU

IKKE SÅ MANGE ORD....KUN DETTE....WORRE,GID FANDEN HAVDE DIG.
tilføjet af

Ud med Jesper Worre

Magen til dobbelmoral fra Worres side, skal man lede længe efter, har selv været dopet og langer så ud efter Michael Rasmussen, danmarks bedste cykelrytter gennen tiderne, er det misundelse hr. Worre over at du ikke engang nåede Michael til sokkeholderne i din egen tid som cykelrytter, du burde trække dig fra alt hvad der har med cykling at gøre.
FORSVIND MED DIG, MORALSKE HYLKER AF RANK.
tilføjet af

jesper og bjarne burde skamme sig

Både Jesper Vorre og Bjarne Riis burde holde lav profil . De har jo begge på egen krop , stiftet bekendtskab med doping.
Jesper har fået et dom for doping , og Bjarne har jo selv indrømmet at han har snydt
så vandet driver i touren.
De har i fællesskab snydt Micael Rasmussen, det er måske personforfølgelse
tilføjet af

Jesper Worre ud af DCU

Jesper Worre burde fjernes med det samme, han er så cykelfjensk som nogen kan være.
Michael Rasmusse har udstået sin straf, men Jesper Worre bliver ved med at prøve at
spænde ben for ham, og nu prøver han at stoppe et stort cykel arangement i København med Rolf Sørensen.........hvad er det for en person ham Jesper Worre .....!
Nu må DCU da snart have fået nok...skal Jesper Worre fortsat have lov til at ødelægge dansk cykelsport, jeg spørger bare.
tilføjet af

Indlægget er nu 4 år og 2mdr gammelt

...og stadig sidder Jesper Worre og Tom Lund som grever og baroner for dette lyssky svindelforetagende kaldet DCU [:X]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.