4tilføjet af

Tour de France-vinder

Nu synes jeg det er på tide, at vi får lidt gang i debatten vedrørende TDF 2007, og om hvem der kunne være en mulig vinder.
I denne tråd gider jeg ikke høre ordet doping nævnt, da det er ved at hænge mig (og måske også andre??)langt ud af halsen, med al den snak der har været på det seneste.
Jeg vurderer, at der er 4-5 ryttere som har klassen til at vinde i år,-og det er flg.:
Alexandre Vinokourov:
Bliver med al sandsynlighed kaptajn for det yderst stærke Astana-hold, og har udtalt, at han i år går efter tour-sejren. Vino er jo en rytter som er ganske giftig i bjergene, hvor han kan køre med blandt de bedste, og tilmed kører han normalt vis en ganske habil enkeltstart, som kan jo så fint demonstrerede i Dauphine Libere, hvor han vandt enkeltstarten i suveræn stil.
Det som kunne tale imod samlet sejr, er, at han plejer at have en dag eller to hvor han går kold i bjergene, og taber flere minutter,-men hvis han kan undgå dette, må han være en af top-favoritterne.
Andreas Klöden:
Kører på samme Astana-hold som ovenstående. En rigtig stærk tysker, som kan gøre sig gældende både i bjergene, hvor han generelt holder et stabilt niveau, men også fremragende på enkeltstart.To gange endt på podiet,men endnu ikke stået øverst, så tror han er tændt på at vinde i år.Det er vanskeligt at sige om man vil vælge at køre for Vino eller Klöden, eller om man først træffer det valg når touren er igang.
Disse er de to største favoritter, hvis du spørger mig,-men under-dogs kunne være flg.:
-Carlos Sastre (CSC)-Stabil rytter i bjergene,-men skal virkelig forbedre sin enkeltstart for at have en chance.
-Alejandro Valverde (Caisse d'Epargne):En fremtidens mand, som med sine 26 år er et kæmpe talent.Kører godt i både bjergene og på enkeltstart. Men tvivler på, at han har de taktiske kvaliteter som der skal til for at vinde et Tour de France
-Cadel Evans (Predictor-Lotto): Sidste års nummer 5, har en fair chance for en podieplads i år. Er rigtig god i bjergene, og kører en udemærket enkeltstart.Dog mener jeg ikke at hans hjælperyttere er af specielt høj kvalitet, og dette kan blive afgørende hvis han kommer i problemer.
-Levi Leipheimer (Discovery Channel):Amerikaneren skal nok virke som Lance Armstrongs aftager på Discovery-holdet,en byrde som jeg tvivler på, at han kan bære.Dog har denne dygtige bjergrytter et stærkt hold bag sig, som vil kunne støtte ham i bjergene.Kan nok kører i top 5,men ikke en tour-vinder.
Det var så nogle bud fra min side,-men hvem mener i er en Realistisk tour-champ?
Andre:Denis Menchov,
tilføjet af

Realistisk vinder???

Den mest realistiske vinder er den rytter med den bedste læge.........
Du gider ikke høre om doping????? Hvorfor så snakke TDF??? De to ting hører sammen..
Ingen kan køre og vinde TDF uden at være dopet.
Mit bud på en vinder er Carlos Sastre, for han har en boss som kender til, hvordan man undgår at blive testet positiv....
tilføjet af

blabla

Helt fint, men nu sagde jeg, at jeg ikke gad høre om doping i tråden, men ville snakke om, hvem der var favorit til at vinde touren,- et meget simpelt krav såmænd.Og hvis du ikke har et konstruktivt bud,jamen så lad være med at skrive på den her tråd.
tilføjet af

Cykelmyggen Egon

..er min personlige favorit, han er den eneste der realistisk kan klatre over bakkerne udenfor Paris. De andre er jo helt vildt urealistiske, at tro de kan køre 3500km på kun 3 uger, man skulle tro de havde fået storhedsvanvid.
tilføjet af

carlos sastra

self. vinder carlos sastra
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.