4tilføjet af

Ulykkelig kærlighed...

Jeg har et problem vdr. en fyr jeg kender. Vi har kendt hinanden siden slutningen af sommerferien ca. Jeg har været totalt forelsket i ham i rigtig lang tid. På et tidspunkt var vi totalt gode venner, rendte altid rundt sammen overalt. Også var det så vi gik i seng sammen. Efter det har vi ikke været lige så gode venner som før, men stadigvæk meget gode venner. Jeg vil vildt gerne komme sammen med ham, for jeg er jo helt væk i ham. Men han vil ikke komme sammen med mig:(... Han fylder snart 19, jeg er 16. Vi har været i seng sammen flere gange nu, men det er et lille stykke tid siden (ca. en halv måned). Jeg tror grunden til det er så lang tid siden, er at han er forelsket i en anden pige. Hun er 28! De render hele tiden rundt sammen, og jeg ser ham næsten aldrig mere. De er konstant sammen, det er sjældent man ser dem hver for sig. De siger begge at der intet er mellem dem og pigen kalder ham for sin lillebror og lign. Jeg ved at pigen er meget ærlig (tro mig!) og siger alting ligeud og hun siger at de ikke har været sammen. Men jeg er alligevel helt vildt jaloux! Når jeg er alene med ham, eller med ham og nogle venner, er han enormt sød, og han afviser mig ikke på nogen måde. Men når hun er der, er det som om han prøver at spille ældre og han behandler mig som om jeg slet ikke var til stede! Jeg er så forvirret, for han ville 100% lægge an på hende hvis han var vild med hende, og hun ville højst sandsynligt ikke gide være sammen med ham hvis han gjorde det, med mindre hun også er vild med ham. Sådanne typer er de nemlig. Jeg er helt forvirret!!! Jeg fatter slet ikke hvad jeg skal gøre!
Så er der så også et andet lille problem jeg har. Hans bedste ven har skrevet nogle vildt søde beskeder til mig om at han er helt vild med mig og jeg er så smuk osv., men... han er forlovet!!! Det siger han i hvert tilfælde! Har aldrig set hende før. En dag var jeg hjemme og sove hos ham, og der lå han og aede mig op af hele min side og lign., og lå og sagde alt muligt til mig. Og han har til en af mine veninder sagt at han håber der er en fremtid med os, hvor sød jeg er og sådan noget. Men samtidig har han sagt til en af mine andre veninder at det ikke er ham der har skrevet beskederne, men en af hans venner!?!?! Han er enormt gode venner med den første af mine veninder, den anden har han mødt én gang. Og nu er han stoppet med at skrive alle de der beskeder! Han er forresten lige fyldt 19 år.
Jeg er så VILDT forvirret!
Hvorfor er drenge så forvirrende???
PLEASE hjælp mig! Og sig ikke at jeg bare skal droppe dem begge, for det er lettere at sige end at gøre... MEGET sværere!
Mvh. Susan...
tilføjet af

Én af gangen!

Hej Susan!
Jeg synes du skal satse på den første fyr, ham du er forelsket i. Hvis der ikke er noget mellem ham og den ældre pige, så tro dem. Tal med ham om hvad du føler og tænker, og prøv at satse fuldt ud på ham. Jeg tror du skal droppe hans ven, og evt. andre venner som skriver beskeder til dig.
Det er ikke et godt "scoretriks" at du ellers bare tager hans ven. Så jeg synes du skal droppe kontakten til venner, eller forklare ham, at I kun er og kan være venner fordi du er forelsket i en anden, og så prøv at tage en snak med den første fyr alene. Held og lykke med ham!
Desuden skal du passe på ikke at være for jaloux, han har også brug for at have venner og veninder, og det skal han have lov til. Du skal passe på ikke at sætte regler op for ham (i hvert fald ikke med det samme ;o)), og lade ham se sine venner og veninder. Du bliver nødt til at have tillid til ham, og de har sikkert ikke være sammen. Så, det er i orden at være venner, men gem kærligheden til en. Hvis du alligevel vælger at satse fuldt ud på vennen (for jeg mener du skal satse fuldt ud på en af dem, og ikke score to venner på en gang, de snakker jo nok sammen!), og han virkelig er forlovet, skal du lige vide at du går ind til en masse problemer og at det ikke altid er let. Hvis han vil forlade sin forlovede kommer han sikkert i tvivl på et tidspunkt, og hun vil sikkert også beholde ham, og du får en ærkefjende i hende (har selv et forhold til en gift mand...). Så pas på hvad du gør. Men under alle omstændigheder held og lykke!
Knus Fie
tilføjet af

:) :) :)

Hej Fie...
Først tusind tak fordi du gad svare på mit indlæg:)
Ham fyren der er forlovet, som er den første fyrs bedste ven, er altså også en af mine venner, og jeg er ikke 100% sikker på han er forlovet! For han gør mig sq så forvirret! Og hende pigen på 28 har lige sagt til mig at hun er enormt træt af fyren jeg er forelsket i, så nu er jeg enormt glad:):):)
Jeg har heller ikke noget imod at den første fyr har venner og veninder, men de var sq bare så meget sammen at jeg blev helt ulykkelig!
Det er dejligt at få nogle råd fra dig:)
TUSIND TAK:):):)
Mvh. Susan
tilføjet af

c",)

Hej Susan
Jeg kan godt se, at det var træls, når han nærmest foretrak veninden frem for dig. Men nu er der vel fribane så?!
Jeg synes stadigvæk du skal vælge og satse på den første fyr, men du skal selvfølgelig tænke dig godt om og vælge den du holder mest af, og som du tror du kan få det bedst sammen med.
Lige meget hvem af dem du vælger, kan du selvfølgelig stadig være venner med dem begge (=den anden), men du skal nok stoppe med at flirte med f.eks. jeres fælles ven, hvis du vælger den første.
Endnu en gang held og lykke!
Det skal nok gå alt sammen, "bare" vælg den du føler er rigtigst... ;o)
Knus Fie
tilføjet af

Fie...

Hej Fie...
Tusind tak endnu en gang!
Jeg tror bare jeg holder mig venner indtil videre med dem begge to, indtil der er styr på alting. Men ellers så tror jeg som du siger at jeg satser på den første fyr, hvis jeg skal satse på nogen.
Tak...
Mvh. Susan
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.