0tilføjet af

Interessant holdning DBU

I forbindelse med Zidanes meget berygtede "brystskalle" på Materazzi, udtaler en DBU talsmand, at det ikke er tilrådeligt at straffe folk for "noget de siger"..
Gu ved hvad han mener med det?? mon han mener at man ikke vil straffe en spiller for noget han siger til an anden spiller??
For hvis en spiller siger til en dommer at han er blind, dum eller helt væk fra vinduet, har DBU da ingen problemer med at give ham karantæne bagefter. For noget han har sagt...
Og hvis tilskuerne laver abelyde er det racisme og skal stoppes, evt med bøder til hjemmeholdet.. er det ikke at straffe folk for noget de siger ??
Men hvis en spiller kalder en modspiller for terrorist med baggrund i hans fødested , så er det ok... Og det vil man ikke straffe... selv om det er dybt usportsligt..
men hvis en spiller river trøjen over hovedet og svinger med den, for at få sin glæde ud efter en scoring... så er det dybt usportsligt og i strid med spillets ånd og skal straffes med en advarsel..
Og hvis en spiller triller bolden væk efter der er fløjtet for frispark, så skal der søreme også uddeles kort... for det er bare usportsligt..
Er godt klar over, at bevisbyrden er svær at løfte i mange tilfælde, men så må man jo lave en høring inden man slynger om sig med karantænedage.
Det er jo de færreste spillere der tænder af uden grund... og hvorfor slipper provokatøren altid??
Hvis de snakker "Fair Play" så må den da køres helt ud... i håndbold kan man smides ud , diskes , for at tale nedsættende eller grimt til en modspiller... det skal man da selvfølgelig osse kunne i fodbold...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.