8tilføjet af

Uffe Elleman har ret!

Uffe Elleman Jensen har ret i at chef redaktøren for Jyllandsposten bør gå af, hvis det kan give noget ro omkring tegningerne. Okay vi har vores ydringsfrihed men under ansvar, og mener ikke de har levet op til det ansvar, det har berørt så mange Danskere, båede private og firmaer økonomisk. De tegninger skal have en konsikvens.Så jeg synes kritikken af Uffe er uretfærdig for han har jo ret!
tilføjet af

det vil være eftergivenhed

Selvfølgelig skal chefredaktøren fra jyllandsposten IKKE gå af. Det ville være eftergivenhed og et knæfald for de ekstreme muslimer, der sættet religeonen islam over vores grundlov og ytringsfrihed. Det ville også være en indrømmelse over for disse ekstreme imamer der rejste Mellemøsten tyndt og fyldte disse lande med løgn og bedrag og for at pleje egne interesser. Men flertallet af muslimerne er da heldigvis så kloge at de siger fra over for disse fanatiske imamer. Der er da heldigvis flere og flere muslimer der viser deres utilfreshed over for dette mindretal der er imod samfundet og integrationen anonym (leif)
tilføjet af

glemte lige

Jeg glemte lige og fortælle at, det er ikke tegningerne, der er årsagen til den ballade det har udviklet sig til, de bliver brugt som undskyldning. Hvor mange tror du af alle de der demonstrerer der har set disse tegninger?. Det er lande som Syrien Og Iran der er de store syndere. Syrien, fordi de vil have kontrollen over Libanon igen, de led et stort nederlag da de blev smidt udaf Libanon. Iran skaber uro for at aflede opmærksomheden fra deres atomprogram.anonym (leif)
tilføjet af

Gå af? - Altså "lystre dem" i.............

- den "hellige freds navn"?
Jeg mener IKKE du og Ellemann har ret, hvis han går af, er det det samme som at indrømme, han har gjort noget forkert - har han det?
Vi har i Danmark en lang og stolt tradition for, at "næsten" intet er helligt, når det drejer sig om karikatur, revyer, og nu stand up. Jeg skriver "næsten", fordi sygdom, sorg og død er undtaget.
Men nu kræver Muslimerne at (som det første?), at Muhammed ikke må indgå i denne tradition.
Hvad er det næste? - som strider imod Koranens ord? - og jeg ved ikke hvad det næste er på dagsordenen.
Men det kunne være følgende!
Alle piger skal gå med tørklæde, dem uden generer jo Muslimske piger, og pirrer Muslimske mænd?
Alt dansk kød skal halal-slagtes? -
Svinekød skal bandlyses?
Julen - Påsken og Pinsen, skal holdes bag lukkede døre, så eventuelle kristne symboler ikke generer Muslimerne?
Vi er i Danmark, alle muslimer som accepterer at det er dem der er tilflyttere, skal være så hjertelig velkommen.
Hvad angår Ahmed Abu-Laban og hans ligesindede, de bedes venligt men bestemt, rejse til et land med ligesindede.
DETTE LAND er IKKE DANMARK - Vær venlig og forstå det "kære" Ahmed Abu-Laban.
jalmar
tilføjet af

Der er vist............

.......bred enighed om, at Uffe er en gammel nar der ikke ved hvornår han skal holde kæft.
tilføjet af

Ikke jeg...

Hej
Jeg er ikke del af den brede enighed, og ønsker ikke at blive taget til indtægt derfor. Uffe Elleman var under Schlüter regeringen en af de bedste udenrigsministere vi har haft, og har derfor stor indsigt i det diplomatiske spil. Og ligeledes i hvor man bør slå i bordet, hvor hvor lave toner er at foretrække.
Med den måde Jyllands Posten forvalter sit ansvar, kan jeg heller ikke se hvordan de kan komme udenom en fyring. Jeg mener dog at den bør ramme kulturredaktøren. Hans sidste stunt med Holocaust tegningerne burde være hans svanesang. Men okay, fra denne stærkt højreorienterede avis vil jeg tro vi kan forvente os en del.
MelC
tilføjet af

kære simmik

Jamen det er da godt at du mener at du har definationen på ytringsfrihed - men i ytringsfrihedens navn, vil jeg forbeholde mig ret til at erklære mig "ikke enig".
Uffe skal blande sig udenom, og lade de folkevalgte om at løse tingene. Det er jo ikke os alle der har muligheden for at komme i tv og ytre os, så hvorfor skulle han - han er jo alm borger nu.
tilføjet af

hvis uffe

får ret, flytter jeg til mellemøsten.
tilføjet af

det var faneme godt

at Uffe tabte valget den gang, til Poul Nyrup, ellers kunne han jo have siddet der endnu og blevet den første Kalif i Danmark. Vorherre bevare os og jeg stemte endda på ham dengang - Uha Uha !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.