12tilføjet af

Fik du morgenmad her til morgen?

Hvorfor er det så svært for mange at spise morgenmad?
tilføjet af

tjah.....

...det er da et godt spørgsmål - personligt spiser jeg meget sjældent morgenmad før op ad formiddagen; jeg er simpelthen ikke "klar" til at spise før, bliver nærmest dårlig hvis jeg prøver at klemme noget nmed lige når jeg er stået op.
- Ellers tror jeg at en af grundene er, at fokk hellere vil sove lidt længere om morgenen, især nu her hvor det både er koldt og mørkt når vækkeuret ringer....:-D
tilføjet af

Tja...

Måske fordi man ikke har "tid". Hvis man kommer lidt for sent op, når man ikke morgenmad. Og hvis der er børn, så sørger man for dem og når typisk ikke selv noget som helst...
tilføjet af

En enkelt....

... kande kaffe, og 6 - 8 smøger, så er jeg klar :-)
tilføjet af

???

Ikke en dråbe
tilføjet af

Hver morgen

Jeg spiser morgenmad hver morgen, jeg tror aldrig jeg har prøvet at drøne ud ad døren uden at have fået morgenmad! Jeg ville blive dårlig i løbet af ingen tid hvis jeg ikke havde fået noget i maven fra morgenstunden, men jeg skal ikke kunne sige, hvorfor så mange ikke kan finde ud af det med morgenmaden.
tilføjet af

Undersøgelser viser

At folk der ikke spiser morgenmad, har nemmere ved at får et vægtproblem, bliver hurtigere træt om eftermiddagen og har større trang til noget usundt i løbet af dagen.
Jeg er ikke frelst, for er først inden for det sidste ½ år begyndt at spise morgenmad i forbindelse med at jeg skulle tabe mig i vægt.
Resultat: vægttab(ikke kun pga morgenmaden), mere energi om eftermiddagen og har ikke den samme trang til at spise usundt i løbet af dagen.
Så er det ikke værd at overveje at spise bare lidt om morgenen, man kan jo starte med at tage ½ banan bare for at få lidt til at starte dagen med*s*.
tilføjet af

For mig da......

Altså for mig er det svært at spise morgenmad fordi jeg først vågner ved kl. 13 - 14 de fleste dag. Men jeg ved ikke er det første måltid man spiser morgenmad? for så spiser jeg morgenmad. I dag er jeg så "allerede" op nu, men jeg har ikke sovet i nat.
tilføjet af

Morgenmad

Summen af svarene, indtil nu, er vel at vi er en samling dovne danskere, (hver på vores områder). Nogle kan ikke tage sig sammen til at spise morgenmad. Andre kan ikke tage sig sammen til at stå op i ordentlig tid o.s.v. Jeg genkender det meste af det i mig selv.
Hos os har vi det sådan at vores morgenstund er hellig. Der skal altid stå et veldækket morgenbord med juice, mælk, kaffe, brød med div. tilbehør. Og vi giver os god tid til at tøffe rundt, få snakket lidt og taget pænt afsked med hinanden, før vi tager på arbejde. Vi er med andre ord nogle almindelige kedelige danskere. Men for os er det trivsel.
tilføjet af

Natarbejde

Dengang jeg havde natarbejde, spiste jeg morgenmad
og gik derefter i seng. Så det kunne du også gøre.
tilføjet af

tøffe rundt

så møder du da ikke kl6 på jobbet?
tilføjet af

Morgenmad

Nej jeg spiser ikke morgenmad. Jeg vil hellere sove et kvarter længere i stedet.
tilføjet af

natmad

Hej Christina
Tror det skyldes at flere og flere spiser noget senere og senere om aftenen, eller før de går i seng.
Når de så vågner om morgenen, har kroppen endnu ikke nået at forbrænde natmaden. Så lysten til morgenmad er væk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.