3tilføjet af

Artikel fra kig ind

Hey..her i sidste uge læste jeg om ENDNU en pillekur, men denne her skulle være ret speciel..noget med noget tang og kinesiske urter. Kuren har vist været i tv'et på et tidspunkt... Nogle der kender noget til den?? og virker den?
tilføjet af

Virker nok

Kuren virker garanteret lige som alle de andre, men som alle de andre tager du de tabte kilo plus ekstra på når du stopper.... Der er kun en vej, og det kan ikke siges nok, kostomlægning er den eneste vej, det holder plus motion.
tilføjet af

virker

Jeg har set kuren og den virker med garenti på din pengepung, det er vist det eneste som man taber i vægt.
Endnu et produkt/firma som vil tjene nemme penge på ulykkelige overvægtige folk som vil tabe sig på en hurtig måde. Der er kun en måde at tabe sig på og det er kostomlægning og motion. Det er ikke nemt og det er hårdt arbejde, men man får det meget bedre bagefter. Har selv tabt 6kg på 8uger ved kostomlægning.
Alt er er falsk reklame.
tilføjet af

ja vist

virker det sikkert, men som du også kan læse på de andre indlæg, så er det ikke løsningen.
Kosttilskud og piller er dyre nødløsninger, det virker i starten, men lige så snart man ikke bruger det mere, så kan man starte forfra.
Hvorfor ikke lave sine kost og motionsvaner om istedet, på den måde får du et varigt vægttab.
ps. har selv tabt 13 kg ved at lave vanerne om, så er du interesseret eller gerne vil vide mere, så er du velkommen til at sende en mail. cstine@sol.dk
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.