6tilføjet af

billede af en sinke fra DK

psykopaten søllemate:
Svinger lige fra det sinke, og fremstiller sig selv som noget så Gud/ klog (selv er håndværker), over det islatterlige og upåvirkelige for indføling med andre.
Rå og nedgørende for dem der "sætter han på plads som en rotte". Enten er man med ham eller også er man et 0, inde i hans begrænset ynkeligt lille univers.
Mange af dem har en tykke fedesæk som kone og en ynkeligt brillerabe, tykke taber som datter, men det er de "kvinder" der "tæller" for psiko-sinke. Han glmer at de har en "clitoris".
Og rigtig god til at få andre til at synes "synd" om ham, eller få andre til at "forstå" ham. Manipulerende. Og Kujon.
Hanr er selv en gammel skid, med rynker, ølmave og skaldet. Han nægter det,fordi han er sinke.
Og "selvfølsom", nærtagende, kan blive noget så sårede hvis andre er "uretfærdige". Lige som en kælling pårvirket af overgangsalder og alkohol.
Elsker at sole sig i andres opmærksomhed (den eneste måde han kan mærke på at han er til. Sinken har ikke forstand til mere.
Men "Verden er hans". Kvinder er bare "objekter" som han kan dømme, fordømme, give "sympati" osv. Alt efter hans lune. Og sin mangel af rejsing gør han ondskabsfuld. Men, når man har lærte at kende ham, han bare er rent til grin.
Åndsvagheden gør at han ejer bare ikke indfølingsevne og respekt for kvinder. De (og alle) er klogerer en han, og sinken kan ikke bare klare det. - og nå ja, så nyder de at genere/ skade dem- og forskylder dem med de ting som han selv er,. fx. en gammel gris i overgangsalder uden charming. Ynkeligt billede af en søllesjæl, ja, ikke? sjovt!!*G*
PS det mest irriterende for en sinke-psykopat er at blive afsløret, at blive ignoreret eller at blive grinet ud.
tilføjet af

Spanien

Go' ferie hva ??
du taler sex-spansk sprog på Makedonisk
tilføjet af

synd

Lær dog at Stave for helvede mand, det giver jo ingen mening, det er så elendigt stavet at man er nødt til at læse samme sætning 2 gange for at fatte hvad der egentlig står, tvivler på at din udtale er meget bedre.
tilføjet af

pga at jeg er her

Det ved jeg dog Nok
MEGET /
tilføjet af

Nå........

Du er godt nok langt ude, men jeg formoder at du ikke kan læse dette, idet du på nuværende tidspunkt, sikkert er indfanget og tilbage på anstalten.
tilføjet af

JA soulmate var en L-O

R-T!!!! og sinke..rigtigt NOK!!!
tilføjet af

ja..ud med ham!!

det er kun jo godt, at han endenligt forladt debatten!! sådan psykopat!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.