5tilføjet af

Udskyder du lykken?

"Vi overbeviser gerne os selv om, at livet bliver mere lykkeligt, når vi engang har fundet vort livs store kærlighed, er blevet gift, har fået et barn - eller endda fået endnu et barn.
Vi overbeviser os selv om, at livet bliver bedre når vores ægtefælle/kæreste får det rigtige job, når vi får en større bil, når vi får råd til luksusbilen og endelig kan gå på efterløn.
SANDHEDEN er, at der ikke findes noget bedre tidspunkt at være lykkelig på, end lige NU!
Dit liv vil altid være fuld af udfordringer, og det er bedre at erkende nu og så øve sig på at være lykkelig!
I lang tid har det virket som om, at mit liv ventede lige om hjørnet. Desværre var der også altid lige en opgave der skulle klares, og noget tid der skulle investeres i et projekt... Men når først det var klaret, ville mit liv også rigtigt begynde! Til sidst indså jeg, at det var alle projekterne og opgaverne der var selve livet! Den erkendelse har hjulpet mig til at indse, at der ikke er en direkte vej til et lykkeligt liv. Man skal derimod prøve at sætte pris på livets smurrige omveje.
Så... Lad være med at vente på at du taber dig 10 kg, at du får en ny bil, at huset er betalt ud, at det bliver fredag aften - eller søndag morgen, at det bliver forår eller sommer, at du dør eller bliver genfødt... Før du beslutter dig for at være lykkelig!
Måske får du allerede der bedste ud af livet, og føler dig oprigtigt lykkelig, men mon ikke du kan komme i tanke om andre, der kunne bruge et kærligt opråb?"....
------------------
Der fik jeg lige den!! -vidste det jo godt i forvejen, men det er rart med en lille genopfriskning, ikk?
Knus
Klokken
tilføjet af

Hørt!!

Opmuntrende indlæg. Du har ret, det gælder om at leve i nuet og prøve på at se det positive i tingene.
tilføjet af

Det er

rigtigt. som Jørgen Mylius kan sige det.
Man skulle tænke lidt mere over det, men jeg glæder mig alligevel til jeg kommer hjem, hvis jer er ude på cykel i regnvejr!
tilføjet af

1813 - 1855

Det var jo i bedste Søren Kierkegaard stil! Han mener jo også at mennesket burde leve "lodret", altså i nuet, og ikke "vandret", altså fremtidsfikseret. Sidstnævnte reducerer livet jo bare til den lille bindstreg mellem fødsel og død (se min overskrift) :))
kh til alle lodrette og dem der ligger vandret!
tilføjet af

samtidig siges det

at forventningens glæde ofte er den største.
Jeg er iøvrigt enig i dit positive indlæg dog synes jeg at man skal huske at se fremad da man ellers godt kan havne i en slags selvtilfredshed som kan virke opbremsende på de mål man ellers kunne nå.
Jeg er mest lykkelig og har faktisk altid været det undtaget de få gange jeg har været ulykkelig.
Det er ligesom med glasset; optimisten siger det er halvt fuldt og pessimisten siger halvt tomt.
tilføjet af

Jamen, altså

Så sandt - så sandt ! MEN jeg venter stadig at fuldende min lykke, FØRST når jeg har fundet manden i mit liv. Ham mangler jeg meget og derfor kan jeg jo ikke være fuldt ud lykkelig lige NU! !
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.