2tilføjet af

PROF:CYKLING UD AF OL !

Efter at de professionelle ryttere nu går egne vegne samme med ASO,en privat organisation, er det nu tiden hvor opgøret med prof.sporten må komme.Ikke bare skader de hele idrætens verden med forsellige skandaler af den ene eller anden art,men de ødelægger hele cykelsportens verden.
Ud AF OL MED professionelle cykelryttere,ud af OL med ASO som ikke skal diktere idrætens verden ,jævnfør den Spanske regering over for forbundene.
per.
TIL DCU en opfordring om at aflyse alle Prof.løb i Danmark,ellers havner I også i lommen på privat organisationer og hele cyklingen vil til sidst ryge ud af det gode OL selskab.
tilføjet af

ud af ol

Jeg tror i det mindste at de kan stave ordentligt, LOL
tilføjet af

God ide, og ikke ny

Jeg husker da min interesse som dreng første gang blev suget ind i cykelsporten, det var OL i Los Angeles i 1984, hvor Alexai Grewall vandt. Derudover glædede jeg mig også vildt til der var 100km holdforfølgelsesløb. Løbene var med amatørryttere, så måske kan det også lade sig gøre idag.
Forskelllen fra dengang og idag er at dengang var det relativt få, der fik penge for at køre på cykel, mens det er blevet en milliardforretning idag, så selv ungdomsryttere kommer på kontrakt, derved er de jo ikke længere amatører. Men ja, man kunne jo så bare udtage ryttere, der ikke er på kontrakt.
Og ellers så har UCI og ASO da bare med at løse konflikten, den skader cykelsporten (som jeg fortsat elsker), langt mere end godt er.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.