3tilføjet af

Hooliganisme.

Well..
Jeg har lige et par spørgsmål omkring hooliganismen, som jeg tænkte at jeg vile dele emd jer ;)
Hvad er den præcise definition på en "hooligan" eller en "casual" eller hvad de nu kalder sig?
Hvordan kan det være at problemet er eskaleret (udviklet) så voldsomt?
Kan sådanne hooligans blive sat i forbindelse med at være psykisk syge?
Hvad kan man gøre for at undgå at det udvikler sig yderligere?
og til sidst, hvad synes i om lovforslaget om hooligan-registeret?
//auron1223
tilføjet af

Den præcise definition på en Hooligan

er i mit hoved (som almindelig fodbold fan) folk som elsker Fodbold meget højt men ikke af de samme grunde som os andre... slagsmål er en del af det at være fodbold fan for dem... en måde som de kan visse deres kærlighed til klubben... eller det er iværtfald hvad mange af dem selv påstår... sandheden er nok at de elsker slagsmål i nu højere end klubben eftersom de er parat til at gå i slagsmål med andre fans uandset hvad det kan få af konsekvenser for deres klub. I England har de sørget for at udrydde meget af hooliganismen i the FA Premiership (Englands svar på SAS Ligaen) men desvære er mange af hooligansne bare rykket nogle rækker ned og er begyndt at lave balade i rækkerne under Premierchip og Championship (Englands svar på 1. Division) og det bekræfter mig i at det handler mere om volden og fællesskabet end holdet.
Problemet er jo enlig ikke Dansk men stammer så vidt jeg ved fra England og desvære har nogle danskere taget det til sig... ikke en videre god ide at give efterkommerne af vikingerne. Det er svært at sige præcis hvorfor problemet pludselig er blevet så voldsomt men til en vis grad har det nok altid eksisteret... samfundet er bare blevet mere rå og det ses i alle afskyninger af vold.
Jeg tror ikke du kan betragte Hooligans som psykisk syge... det er ikke en psykisk sygdom de har men et behov.
For at undgå at det udvikler sig yderligere er det bedste man kan gøre at sende et signal fra hele Fodbold Danmark (dvs DBU, Klubberne, Spillerne og alle andre i miljøet) om at man ikke vil finde sig i det og at det ikke er acceptabel. Samtidig er det vigtig at visse den yngre generetion at der intet sejt er ved det. Tidligere hooligans kan muligvis også være til hjælp i kampen mod det. Der skal tages hårdt fat i folk som gør sig i denne slags og der skal sendes et signal om at du ikke slipper ustraffet. Samtidig bør man undersøge miljøerne og forsøge at opløse dem indefra.
Jeg synes det er helt iorden at de bliver registreret.
tilføjet af

hooligan .

det eneste jeg sådan kan svarer med sikkerhed på , er at de langt fra er bløde i bolden, men at de har et sværer liv end mange andre, og ikke rigtigt har nogle at dele sit liv med, andet end de bøller nede på baren, og da går han ned har hans egen lille familie på en måde.
& med hensyn til Hooligan-registeret vil jeg mene at det er en dårlig ide, da der er så meget fusk med det. Hvis der er nogle der vil sætte nogen op på noget er det en nem måde. & lad os nu sige at hvis du siger hej til din fætter og han er en af dem, bliver du selv registreret som en af dem. & det kan ikke passe.
- mille
tilføjet af

NEj

nej hooligans er ikke psykisk syge det er bare en kultur som vi må respektere og jeg synes ikke om registret

//BHHM
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.