3tilføjet af

timeglasset

Jeg skrev for nogle måneder siden, og spurgte om hvor følelserne blev af, når man var deprimeret.
Troede dengang at min eks. havde en vinterdepression - tror det måske stadig - men nu er det jo sommer!
Nu er det et halvt år siden han gik fra mig. Fra det ene øjeblik, hvor han sagde at han elskede mig - (bogstavelig talt) til det næste hvor han forsvandt som dug for solen.
Har i tiden derefter forsøgt at forstå -sætte mig ind i, hvad der fik ham til at tage den beslutning han tog. Håbede hver dag på, at han før eller siden ville kontakte mig, så vi kunne få talt sammen - om ikke andet så som venner. Prøvede et par gange forgæves at komme i dialog med ham pr mail/sms - han ønskede ingen kontakt.
Nu prøver jeg at slippe fri - det er svært - men det går. Jeg finder nok aldrig svaret på hvorfor to mennesker som elskede hinanden så meget - ikke kunne blive sammen, også selv om den ene havde en depression.
Livet smiler til mig igen - jeg kan igen føle lykke. Det har været hårdt arbejde. Jeg vil altid elske ham, så en plads i mit hjerte vil han altid have.
Sender en varm hilsen til jer derude, der mister - p.g.a. depressionens magt...
tilføjet af

Han gik ...

Kære du ..
Du lider ikke af en "depresion".... men af almindelig kærstesorg... Held og lykke i livet fremover
tilføjet af

bi eje eje

test
tilføjet af

næh ... "den erfarne"

næh... jeg har ingen depression... det havde/har min eks. som gik fra mig, det er derfor det er så sværte at forstå - sætte sig ind i den depressives følelser.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.