1tilføjet af

varmt vand

Hej!
Jeg købte i december 2010 en lejlighed i århus midtby. Nu har jeg så fået varmeregnskab for de første 4 måneder ( 1.12-10 til 30-4-11 ) Varmen er på 1100, hvilket sikkert er meget fair. MEN det der undre mig meget at min varmt vands regning for disse måneder er på 4300 kr. ( 10 m3 a lidt over 400 kr stk. ) Lyder dette ikke ret højt?.. Vi bor 2 i lejligheden. ( derudover er der også det kolde vand som er på 800 kr.
mvh
Marc
tilføjet af

varmt vand

varmeregnskabet inden du købte lejligheden.
jeg har en ejerlejlighed på 97 m2 og jeg betaler 1300 kr. om måneden i fællesudgifter, der dækker varme, vand, gartner, trappevask, snerydning, og meget mere, og jeg har fået nye døre og vinduer, samt fjenaflæsning af varme, el og vandforbrug.
lejligheden er betalt, så jeg sidder billigt, og jeg vasker mig på arbejde de fleste dage, og bruger sjæjdent toilettet, eller jeg skyller ikke ud hvergang.
jeg åbner kun for varmen når jeg opholder mig i et af rummene, men slukker når jeg går ud.
lejlighedsvis har jeg damebesøg, men det er en dyr fornøjelse, for kvinder bruger oceaner af varmt vand og toilietpapir.
jeg har naturligvis alle husholdningsmaskiner, men jeg bruger dem aldrig, 20 paptallerkner og plastik krus holder 1 måned.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.