6tilføjet af

Bange...

Jeg er en 15 årig pige som er rigtig bange for Valentines Day... Nu siger I garanteret at der er sQ ikke noget at være bange for! Men i de 15 år jeg har levet har jeg kun haft en kæreste... Og ham fandt jeg på nettet... Vi slog op i starten af januar fordi jeg ikke var sikker på mine egne følelser. Men grunden til jeg er bange er simpelthen fordi der er nogle fyre som jeg er lidt lun på... Den ene ved det godt men siden jeg sagde det til ham har han slet ikke snakket med mig... Skal jeg gi' dem begge to et kort i morgen, kun en af dem eller skal jeg helt holde mig fra det?
Knuz en meget forvirret Sue.
tilføjet af

Den der betyder noget

Hej Sue!!!
Du er lige på min lille søsteres alder... og selvfølgelig skal du ikke give dem begge et kort. men give ham et kort som du virkelig føler noget for... Ham du tænker på... ikke dem begge to... det ville aldrig være rigtigt!
Men er du i tvivl om hvem af dem det skulle være. så lad heller helt være... hvis du ikke har hele dit hjerte med dig vil det bare gå galt!!!
Men held og lykke!
Knuz Fisken
tilføjet af

...mmm....

Du skal helt klart ik gi til dem begge...og måske heller ik ham der ik snakker til dig mere for det er måske fordi han ik vil noget, så hvis du sender et kort til ham bliver ham måske irreteret på dig. Tro mig har selv prøvet at få et hvor jeg havde sagt til ham at jeg ik ville noget...hvis du virkelig føler noget for ham den anden så send da noget til ham men så skal du ozz mene det...go for it!!!
held og lykke
tilføjet af

F*CK...

Tja... Jeg har ikke sendt noget til nogen af dem... Har virkelig haft et kæmpe dilemma... Jeg har nemlig fundet ud af at ham som jeg ikke har sagt noget til endnu har lige fundet en kæreste... Så er lidt knust men det findes heldigvis flere fisk i vandet som man siger... Det er bare utrolig svært at fange noget når man ikke har noget specielt godt madding hvis man kan sige det sådan... Men man kan vel sagtens være sød selvom ens selvtillid er helt i bund... Kan man ikk'?
P.S. Det skal lige siges at ham jeg har sagt det til har rimlig travlt for tiden (ved jeg) og jeg sagde det også i torsdags... Tror nok det var i torsdags... eller også var det i fredags...
tilføjet af

den kærlighed

hej sue..
jeg kan godt forstå dine mange forvirrende tanker.. jeg er selv ung og kender problemet..
men jeg tror at mit råd til dig er at du bare skal tage det med ro. slå kold vand i blodet, du skal nok finde en sød fyr før eller siden. jeg er selv 17 og har kun haft en kærerste... ham har jeg tilgengæld haft i over 5 måneder nu, og jeg er meget glad for ham. nå, men der hvor jeg vil hend er at jeg heller aldrig rigtig troede at jeg ville "finde kærligheden" som det jo hedder, og slet ikke eftersom at jeg lige for tiden går på en lille bitte skole ude på landet hvor vi er 22 piger og to drenge som er lidt for.. hmm.. de kigger også efter drenge.. men jeg havde kun gået der en lille måned før jeg mødte min kærerste.. helt uvendtet.. det jeg siger er altså at kærligheden nok skal finde dig.. bare gi´ dig god tid..
tilføjet af

YES! Men hvordan?

Fandt ud af i dag at ham jeg ikke har sagt noget til endnu ikke har en kæreste alligevel... Der var bare en der havde fået noget galt i halsen. Det var en anden med samme navn som havde fået en... Nu er sagen bare lige hvordan jeg kan score ham? Har ikke hans mobilnummer, mail eller noget som helst! Jo hans hjemmeadresse men det ville virke helt forkert på en måde... Det skal lige siges at jeg er MEGET genert anlagt og jeg snakker stort set ikke med andre drenge end dem i min familie... Han går i min klasse så jeg kan ikke fange ham når han ikke er omgivet af nogen... Ret så svært... Hvad skal jeg gøre?!?
tilføjet af

P.S.

Jeg er lidt af en outsider i klassen men han er en af de eneste som ikke har drillet mig...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.