7tilføjet af

Fobi for klovne

Hvad skal jeg gøre? Jeg er simpelhen RÆDSELSSLAGEN for klovne! Jeg tør ikke gå ud og åbne min dør når det ringer på, jeg er simpelhen bange for, det er en klovn der står derude! For hver gang der kommer en klovn og ringer på hos mig, stivner jeg af skræk! Når jeg er ude og gå stavgang, kikker jeg hele tiden mod vejen, fordi jeg er bange for at se reklamerne for cirkus arli/benneweis, på lygtepælene... Min moster arbejdede i et cirkus, og for nogen år siden holdt hun klovneparty, og inviterede mig. Da festen var i fuld gang, og alle morede sig, og der røg lidt sprut indenbords, var der pludselig, som et lyn fra en klar himmel, en af hendes klovnevenner, der gled i et æg (det var muligvis dårligt) og landede oven på mig, så jeg slog en tand ud, og brækkede næsen, kan det være derfra min fobi stammer? Jeg har tit mareridt om, at jeg er ude på den smukkeste strand og bade, og så lige pludselig bliver himlen sort, der høres cirkusmusik i baggrunden, og jeg ser en klovn nede i vandet, der smiler, og ihærdigt prøver at hive mig ned på bunden! Jeg kæmper imod og slår løs efter ham, men han ler og ler, og jeg kommer bare længere og længere ned mod bunden, hvor det ender med at han hiver bukserne af mig og forsøger at voldtage mig, og jeg vågner op med et sæt, og med en voldsom hovedpine, og hjertebanken, og har det grimme billede af klovnen i hovedet hele dagen. Jeg har prøvet at gå i terapi, hvor psykologen klædte sig ud som klovn, og gik tættere og tættere på mig, (han gik tilmed i gang med at jonglere med bordtennisbolde, der skulle simulere æg, jeg ved ikke hvor han havde lært det) sveden begyndte at hagle ned af mig, og til sidst måtte jeg opgive terapien, men jeg tror især det var den røde næse der var prikken over i'et. Er der nogen der har nogen gode råd?
tilføjet af

læs den her selvhjælpsbog

Jeg har skrevet den her bog. Det lyder som om du vil have godt af at læse den.
http://www.saxo.com/dk/item/dean-r-koontz-profetien-paperback.aspx
tilføjet af

Se eller læs

"Det Onde" af Stephen King. Det vil vise dig, at du ikke er alene.
tilføjet af

,,,

Det er nok ikke den mest egnede bog til at blive mindre bange for klovne. Har du selv læst den?
tilføjet af

har selv haft...

efter at have set en film "det onde" da jeg var lille...har altid selv hadet klovne... elsker alt ved cirkus men plejer at gå langt uden om klovne... har ik været panisk for dem i virkeligheden..men har drømt utrolig meget om dem.
ved ikke hvad der har gjort det bedre, men har været i cirkus nogle gange og måtte konfronteres med dem.
vil stadig ikke snakke med nogen klovne... men drømmer ik og er ikke bange for dem som sådan mere.
lyder vildt når du er så panisk for dem🙁har desværre ik de vilde råd, udover muligvis hypnose? men håber nogen kan hjælpe
tilføjet af

hahahahha

undskyld lmao😃😃😃😃😃
tilføjet af

Du er FOR sjov!!!

- Fik mig lige en go griner der da jeg sad og læste dit indlæg om klovne! 😃
Kan godt se der en go fantasi bag, meen, lur mig om ikke du har en lille frygt for de rødnæsede sataner, kender jeg da mange der har haft..🙂
Har selv en lidt sjov fobi, sommerfugle. Specielt de brune med øjne!! 😮 - Fy-føj-da, hvor er de monsterklamme, da jeg var lille stak jeg i at tude når én af de store kom blafrende i hovedet på mig - nu plejer jeg bare at lukke øjnene og vende hovedet væk når der kommer én.. - Måske det også ville hjælpe for dig ?
- Altså når du spotter en "Clown" i det fjerne, så vend hovedet den anden vej, der er jo ingen der tvinger dig til at se på dem, vel?
Og så lige en anden ting der fik mig til at le højt 😃 - Haha, det er bare så klasse den måde du har skrevet det der på.. Hahah:
..." Jeg har prøvet at gå i terapi, hvor psykologen klædte sig ud som klovn, og gik tættere og tættere på mig, (han gik timed i gang med at jonglere med bordtennisbolde, der skulle simulere æg, jeg ved ikke hvor han havde lært det) "...
- Klasse underholdning siger jeg bare! Nu har jeg aldrig været til psykolog, men hvis det er sådan de ter sig, så ville jeg, bare for nysgerrighedens skyld og måske/forhåbentligt også pga. underholdningsværdien, gerne betale 700 kr. for en session og sige jeg var bange for sommerfugle og så se psykologen klædt ud som vingedyr med følehorn og det hele, hehehee, aaalt for grinern... 😃
MANGE TAK for dit finurlige og meget sjove indlæg, det fik virkelig mig til at le højt, lige "my cup of humor" 😉 Lækkert..
Forrygende dag til dig.
Hilsen Pjerrot - Du ved, ham den hvide klovn ... UuUuUuuhhh
tilføjet af

Sad lige og blev helt bange

Sommetider bliver jeg bange og tør ikke åbne døren,sæt der står en Psykolog udenfor,som lige står og mangler en Klovn,til en klient med en klovnefobi.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.