9tilføjet af

Er det ok?

Jeg er en ung pige, 25 aar gammel. Jeg har en kaereste som jeg nu har vaeret sammen med i 1 aar. Han er 21 aar gammel. Vi har det meget godt sammen, men jeg har et problem. Han elsker sex. Jeg er selv meget glad for sex,og har da mange fantasier, men han vil ha det i flere timer(2-4) per gang o flere gange om dagen! Han er meget stor og en gang imellem kan det goere ondt, for jeg kan da ikke vaere vaad hele dagen..? (han syntes det er maerkligt at jeg ikke er det!)
Han har ogsaa maerklige fantasier, som fex, at slikke mit numse hull, at jeg skal fingre ham og slikke ham i numsen, han vil og har tisset paa mig (han vil tisse i min mund, men.. jeg vil ikke rigtigt!) og han vil drikke mit urin... er det helt normalt?
Hvad syntes i? er han normal eller??
tak for svar
tilføjet af

sæt din grænse

Sex kan være alt men i skal begge nyde det og du må få ham til at forstå dine grænser. Hvis du kan lide samleje og det kun er et problem med at blive våd så kan man bruge noget glide middel købes i håndkøb. men jeg tror ikke at det er problemet. der er nærmere at lysten ikke er til stæde og det skal du ikke finde dig i. du må tale med ham om det og kan i ikke finde en løsning som begge kan leve med så er der kun en vej ??? ud af det forhold. desvære sådan er det. det handler om selværd.
tilføjet af

Hmm

Jeg gir dig ret i at du ikke kan gå rundt og være våd i flere timer ad gangen! Og hvis han er så sexlysten som det lyder som om, kan det måske også fjerne lidt af din lyst, hvis i dyrker sex konstant. Hvis der går et styke tid mellem hver gang, (det behøves ikke være andet en en dag eller to) så har du jo mere lyst til ham, end hvis der kun er gået nogle timer.
Mht. hans sexfantasier, så lyder det (med urinen i hvert fald) en anelse ud over det traditionelle, men ok, det er jo helt i orden, man kan jo ikke styre hvad man tænder på. Hvis ikke du har lyst til at han skal tisse på dig, eller at sluge hans tis, så må du sige det til ham!! For ellers ender det måske med at du begynder at frygte at skulle have sex med ham, fordi du er "bange for urinen".
Som sagt: snak om det!
tilføjet af

hvad med dig???

Har du overvejet hvad du selv har lyst til? du er nød til virkelig at ville de ting i laver sammen, for ellers bliver det ubehageligt, istedet for noget skønt og intimt.
Jeg synes, at urinsex lyder ulækkert, og der er ikke nogen overhovedet, der kunne få mig til at deltage, ikke engang min nuværende mand, der ellers har rykket en del grænser ved mig.
Hvis din kæreste ikke kan undvære den form for sex og sex så ofte, og du ikke tænder på det, så må i forhandle jer frem til en løsning, der passer til jer, uanset om det er opløsning af forholdet, sex med en anden eller en anden løsning. (Tænk kreativt, men vær helt på det rene med hvad du vil og ikke vil.)
Held og lykke.
P.s. hvis han kun får noget ud af jeres sex, bruger han dig jo bare til at onanere med og det er skidt for din selvagtelse.
tilføjet af

Den skal jeg lige ha' igen

find dig en fyr der matcher din sexualitet
tilføjet af

nope

Altså- helt ærligt... så synes jeg at det der toilet-sex er over grænsen! Jeg er selv MEGET eksperimenterende, og ELSKER sex og frække udfordringer, men der er altså en grænse, og det SKA der også være!!! Og helt ærligt, så syns jeg at det lyder som om din også går der! Li så snart du tvivler på om han er normal, så er det et tydeligt bevis!!! Synes virkelig ikke det er tændende at pisse folk i hovedet osv... Ka virkelig ikke se det?!? Heller ikke dét at slikke hinanden i 2´eren...
Derudover synes jeg ikke at det lyder til han respekterer dig! Idét at han vil have dig flere timer i træk flere gange om dagen hvor du ikke er tændt og føler mere overskud, og han så bare vælger at sige at "det forstår han ikke", så er det virkelig mangel på respekt!!!
Overvej det hele!!! Og så sig fra når du ikke har lyst, og se så hvor længe han gider dét!!! Det kan i sidste ende gå hen og vise, om det overhovededet skal være jer 2... Hvis det virkelig betyder så meget
tilføjet af

ok eller ej

Nej min pige sig fra og gør nu
han må finde en ligesindet det er ikke sikkert det bliver bedre min mand er 55 og han er også sexfixeret men hvem gider 2 min. jeg har fundet en rigtig dejlig elsker og vi eksperimenterer men kun til grænsen
tilføjet af

Jeg synes

det er dirikte noget svineri, faktisk så synes jeg slet ikke ord kan dække det.
Hvordan kan man behandle et anden meneske på den måde når det er den man holder mest af, ja jeg spørger bare. Mit råd DROP ham.
Hilsen eske.
tilføjet af

Sig stop

Hmm...det med sex flere gange om dagen er vel meget normalt når man er ung....men 2 til 4 timer flere gange er vist ikke helt så normal - men det er individuelt!
Det med urin er så vist ikke helt så normalt....!
Men jeg synes det er vigtigt at du sætter en grænse for hvad du vil og ikke vil.....at grænsen så måske med tiden kan rykkes - det er op til dig!
tilføjet af

...

det er spycho.... efter min meningen.. meget klamt ...!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.