9tilføjet af

Thailand, - findes der stadig fede steder?

Efter mange lange rejser i Thailand er jeg begyndt at tvivle...findes der stadig fede steder hvor det ikke vrimler med overvægtige charter, sexturister?
tilføjet af

Findes steder

Jeg har selv rejst meget i Thailand,ja der findes
steder hvor der ikke vrimler med charter turister det er Ubonratchathani
tilføjet af

Tháiland holder stadig

Ja, jeg vil stadig mene at det er muligt at finde fede steder i Thailand som er værd at besøge. Du skal bare holde dig væk fra Phuket, Hua Hin og steder som dette..
Du finder stadig mange flotte steder som Koh Chang, Koh Tao samt Krabi
God tur..
tilføjet af

mange

Ja, der er masser af steder.....men gør som mange andre. Tag videre til Vietnam......her er masser af uspolerede strande, byer, restauranter, barer, piger osv.
Det koster kun 350 danske fra Bkk til Saigon.
tilføjet af

Nordøst Thailand

Brug tid og lidt penge på at rejse langs Mekongfloden. Rejs fra Ubon Ratchatham i syd op forbi That Phanom og videre op til Nong Khai. Her kommer du i forbindelse med det virkelige Thailand og den rigtige gæstfrie befolkning. Hvor jeg ved det fra. Jo.. min familie bor i That Phanom, så jeg har selv været midt i verden's navle.
Herfra kan der laves ture ind i Laos og som nævnt videre til Vietnam.
tilføjet af

Tag til Laos.

Hej.
Jeg har rejst en del i asien og har bl.a. også været i Thailand. Første gang jeg var i thailand er efterhånden 7½ år siden og så var jeg der igen for 1½ år siden. Du har ret i at Thailand er blevet meget mere turistet i løbet af de seneste år. Jeg kunne i hvert tilfælde se en tydelig forskel fra da jeg var der første gang til da jeg var der her for 1½ år siden. Jeg synes nu stadig Thailand er et godt sted og mener sagtens man kan rejse der stadigvæk uden konstant at støde på turister. Men hvis du alligevel er ved at blive lidt for træt af turister i Thailand, så synes jeg helt klart du skal prøve at tage til Laos. Der var jeg også på min rejse for 1½ år siden. Laos er hvad Thailand var før det blev så turistet som det mange steder er nu. Det er ikke så mange år siden at det blev muligt for normale mennesker at rejse ind i Laos, men det er det nu og det gør virkelig at Laos er et besøg værd.
Mig
tilføjet af

RE: MarcO´Polo

Hi MarcO´Polo...
Selv på den mest øde ø i Thailand kan man støde på sin nabokone eller Brian fra Brøndby. Med andre ord, det er ikke fedt at tage til Thailand, hvis man vil opleve noget unikt og føle man er den første vesterlænding der har været der.
Derfor rejste jeg, efter en uge på stranden, videre fra Thailand med fly til Burma/Myanmar -det var sku en fed oplevelse, total back to nature. I Burma kan man slappe af, være helt sig selv og bare nyde naturen.
Prøv det (0:
Hyg dig, hilsen Viggo
tilføjet af

Hvad er I så bange for?

Altså I er selv turister, I kan da ikke forvente at være de eneste...-specielt ikke så skønt et sted som Thailand!
Hvis I virkelig vil "back to nature", så fuck dog af til Nordpolen!!!
tilføjet af

jep. Det kan du bande på...

Jeg har selv rejst meget i Thailand, og kan bekræfte at det den seneste tid sket et opsving i masseturismen. Men bortset fra det kan jeg stadig nævne nogle helt fantastiske steder hvor man dog sandsynligvis støder på et par back-packere. Men de er nu så harmløse i forhold til en hvid britter med øl-mave!! Koh tao er virkelig smukt. Især hvis man vil dykker. Den skulle efter sigende blive kaldt for dykkerøen. Endvidere hvis du rejser til Krabi, og videre til Krabi beach (10 derfra) kan du leje både som sejler dig ud til en helt fredelig bugt, Her findes en kanon flot strand som heldigvis ikke ret mange turister har opdaget!
Jeg har også haft fornøjelsen af at besøge phi phi. Men her må siges at være gang i sagerne... dog er sejlturen forbi hvor "the beach" er blevet optaget utrolig smuk.
Har du været i Ayuttaha? Nord for bangkok. Det er Thailands tidligere hovedstad før Bangkok. Nøj. hvor er det smukt. vi boede hos en familie vi havde fået anbefalet. Det var simpelthen fantastisk. De tog os med til et slags karneval om aftenen. Der var min rejsekammerat og jeg de eneste hvide repræsenteret. Det var virkelig en oplevelse.
I øvrigt skal man jo heller ikke kimse af et trekking i nordthailand. Her havde min rejsekammi og jeg lejet vores egen guide hvilket betød at vi også på denne tur var helt alene.
trang kunne også være et bud? Her så vi ikke skyggen af en rejsende...Vi følte os som dronninger!
Glemmer dog aldrig da vi skulle spise hos en af de lokale. Rummet var fyldt med kæmpe guns i bedste stil! Der var det måske lidt uhyggeligt og være alene turist!!
i nordmalaysia ligger også perhantion islands! Det er virkelig et besøg værd!
Håber du har fået nogle tips.. Jeg kunne blive ved i evigheder! Jeg elsker virkelig Tahiland:-)
tilføjet af

Prøv Tha Bo ved Mekong-flodn eller fiskrbyen Samut Songkram

Jeg arbejdede i Provinsbyen Tha Bo i Nongkhai i 3½ år. I løbet af dn tid så jeg vel fire turister i byen, hvor der var fir horekasser, jeg havde kendskab til, og vel fire andre, jeg ikke havde kendskab til.
I fiskerbyn Samut Songkram var der masser aF horekaser og smarte frisørsaloner for de unge fiskere. Den by var heller ikke just overrendt af turister, hverken fede elle magre.
Jeg er efterhånden nogt træt af at høre de mange udtalelser om fede sexturister. Sagen er, a der var prostitution i Thailand længe før amerikanerne og turistene kom til landet.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.