10tilføjet af

Danseskade

Jeg kunne godt tænke mig at få lidt hjælp til abre at få en fornemmelse af hvad der er sket i mit knæ, og hvad der så er at gøre ved det.
Lægen er den sidste jeg spørger i den sag...det er der ikke nogen fornuftig forklaring på, men jeg skal nok være lidt mere end halvdød før jeg besøger hende...sådan er det bare!
I lørdags hold jeg og min veninde denne fantastiske sjove, vanvittige, skægge og vilde fest...alle morede sig...Jeg dansede hele tiden næsten. Det var fedt...men så var der jo lige ballroom blitz med The Sweet...klokken var 3.30 og jeg havde indtaget en del rødvin så jeg tænkte sgu ikke så meget...
Jeg skulle både vride mig, twiste og HOPPE samtidig...og det sagde bare KNÆK inde i mit knæ. Det var ret ømt, men må indrømme, at det blev MEGET værre, da jeg blev ædru. Og det gør stadig ret ondt.
Det er ikke hævet ret meget...jeg kan dog hverken strække helt ud, eller bøje det ret meget...hvilket er mindre end 90 grader....Kan heller ikke belaste det særligt meget. SVÆRT at bo i et rækkehus i tre etager i denne her tilstand! HUH...
Det gør ondt ret præcist i midten lige nede under knæskallen, og hvis jeg kommer til at vride benet lidt, så knækker det inde i knæet...og medføre en bølge af smerte.
Det undrer mig at nu er vi netop gået ind i fredagen, ogf det gør STADIG skide ondt...
Det er helt sikekr ikke brækket...har en gang prøvet at brække en fod...det tager man sgu ikke sådan fejl af må jeg sige!
Men er det mon sket med knæet? Hvad skal jeg gøre for at få det bedre? Har I erfrainger der kan hjælpe mig med at opkalre hvad der er sket?
tilføjet af

En SKÆBNESVANGER formulering!

Der kom til at stå: "Men er det mon sket med knæet?"
Der skulle have stået: "Men hvad er der mon sket med knæet?"
hehe...sorry for de andre stavefejl...stavepladen stadig rusten u know ;o)
tilføjet af

Ballroom Blitz har medført mange knæskader

Du bør derfor fremovre droppe The Sweet, så sker den slags dansende skader ikke.
*FB* - der ønsker god bedring
tilføjet af

Takker, men desværre

kan ikke droppe Ballroom Blitz, ej heller The Sweet http://www.youtube.com/watch?v=ZrBDivsSe3k
Må vist bare vente på at knæet er klar igen så jeg kan danse mere ;o)...
Venligst
Miss
Nobrain Butta Lotta Love N' Laughter
tilføjet af

Er ikke meget for

At stille nogen diagnose ;O)
Men for pokker da, tror du er nød til at få lægelig behandling -
Nu har du snart gået 1 uge med det knæ, og i mit hoved, lyder det som om, knæet ikke bliver bedre, nærmest tværtimod -
Jeg tror du kan gøre mere skade ved at vente, det er sgu ik sjovt at få en kronisk skade pga manglende rette behandling -
Slet ikke for en dancing queen som dig -
Kom så afsted på rette fjed
;D
guller
tilføjet af

Tilslutter mig

Gullers kloge ord - der er ingen anden vej end til lægen. Og NEJ det er IKKE sjovt med en kronisk knæskade, den slags er ikke til at spøge med - taler af egen bitter erfaring!
God bedring.
tilføjet af

hmmmm Tror du virkelig?

"Kronisk skade" skratter i mine ører...måske du har ret.
Det ville da være en STYG tanke, at man ikke mere kunne danse! Hvad skulle man så gøre? Jeg tror jeg vil købe sådan en dims som Soljo anbefaler og på mandag tager jeg til lægen, hvis det ikke er blevet bedre.
Tak for dine input Guller.
tilføjet af

Erfaring?

Er det noget du kort vil fortælle om? Hvad gjorde du, som du i dag ville have gjort anderledes? Lever du idag med en kronisk skade?
tilføjet af

Skal prøve

at gøre det kort ;o) Var en gang for ivrig med at grave i min have. Fik vredet mit knæ på en underlig måde. Smerterne forsvandt ikke. Fik så en bule på den ene side af knæet, den gjorde også ondt.
Nå men jeg gik længe uden at søge lægehjælp (et år). Gik til læge, blev henvist til en kiggertoperation - ved ærligt talt ikke hvad de lavede, men bedre blev det ikke. Endnu en operation uden virkning og til slut (for nu vil jeg ikke mere) en 3. operation, hvor jeg fik fjernet bulen som var en cyste i menisken, fik fjernet noget løst menisk-dims (kan ikke huske hvad det hedder) og oplyst, at nu havde de rodet så meget i mit knæ at der var kommet en del slidgigt og arvæv. Mit knæ blev lidt bedre. Set i bagklogskabens lys skal man ikke bare lade sig operere, men jeg synes stadig, at hvis du har så ondt som du har, må der jo være en årsag, og måske kan du få lidt prof. hjælp så det ikke udvikler sig - forebygge. Ja, jeg har dagligt ondt i mit knæ og nogen gange mere end andre. Har svært ved at tumle rundt med store indkøbsvogne (så det gør jeg ikke), kan ikke bare rejse mig ubesværet fra sofaen, kan ikke gå en tur uden at være forpint en hel uge efter. Det lyder jammerligt, men jeg har efterhånden vænnet mig til det - men kan da godt frygte hvordan jeg skal bevæge mig rundt om 20 år - til den tid er jeg 60.
God bedring igen.
tilføjet af

Tak for dit gode svar!

Jeg har meget stor respekt for andres erfrainger. Hvis de ligesom skal gøre nogen gavn her i verden, så må det jo netop være, at råde andre til ikke at gøre samme fejl.
Dit råd betyder meget for mig. Du har sikkert helt ret i, at når det bliver ved at gøre ondt, så er det ikke ok, og så kan jeg muligvis være i fare for at opleve, det du har oplevet. Du åbnede mine øjne for den fare det er, at negligere kroppens signaler, det er jeg meget taknemmelig for.
Jeg tager helt sikkert til lægen på mandag.
Håber på der er en mulighed for, at du kan få det bedre på en eller anden måde....det kunne være der var en mulighed du bare ikke kender til endnu? Ihvertfald alle de bedste ønsker fremover fra mig til dig.
tilføjet af

Selvtak ;o)

Jeg blev sgu ærligt talt så glad for dit svar. De bedste ønsker fremover til dig også.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.