7tilføjet af

religion og politik

Religion og politik er to uforenlige størrelser; ja ligefrem en farlig coctail, se bare Islam, hvor man holder folk nede den og det med Allahs ord. Det har intet med demokrati at gøre, men mistolkning og misbrug af en gud, som vi i sin tid misbrugte gud. Derfor mener jeg heller ikke at Imamer skal have nogen betydning i det danske amfund, udover at være prøæster for deres menighed, som så må lære at forstå det at leve i Danmark, men af danskere. De - danmskerne - kender samfundet bedt, dog kan man have en vejleder - ikke vildleder - med til integrationen
og så ikke mere snak; vi er nu nået til 3. generation, så enten eller !
Franklin
tilføjet af

nu vil de sku styre DR

http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=272157

hvad sker der for dem .......... det er da snart lidt for latteligt.
tilføjet af

Du er en lille forsmået terrorist..

Er du ord blind knægt? du kan ikke en gang stave!
tilføjet af

Hør nu her...

Så han er ganske enkelt en lille forsmået terrorist, blot fordi hans stavning ikke er lige så korrekt som f.eks. din og min? Vil det sige, at jeg f.eks. ikke skal kunne tage hans mening seriøst, blot fordi jeg staver bedre end ham? Jeg håber selv du kan se... primitiviteten, selvom dette ord slet ikke dækker over den stupiditet som jeg tillægger dig, i din tankegang.
Hvis du ikke har noget ordentligt, sagligt og fornuftigt at sige, så hold dig da væk; du giver folk et godt grin, og en overlegenhedsfølelse som de risikerer at blive afhængige af.
For nu at vende tilbage til emnet, så er jeg delvist enig. Synes absolut ikke muslimere skal "styre" Danmark, men vi lever vel efterhånden i en multietnisk verden? Hvis vi nu siger, at en muslimsk familie har boet i landet her de sidste 30 år, er godt integreret og fuldt indforstået med de lever i Danmark, så synes jeg klart de skal have noget at sige. Det at de er muslimere skal ikke afskrive deres meninger fra at blive taget seriøst.
Det jeg ser som problemerne med muslimere i Danmark er, at fundamentalismen i langt højere grad er fremtrædende i Islam end i mange andre religioner. Det er dét vi skal til livs, for det er fundamentalisterne, der for det meste kaster et dårligt lys over Islam.
Dog må det her også være en god lejlighed til at vi danskere kigger lidt ind ad: vi har i Danmark diverse indre missionske, fundamentalistiske kristne "afbræk" fra den katolske kirke (må gerne opfattes som et skældsord), der rivaliserer de muslimske fundamentalister _i Danmark_ mht. ignorance, blind tro og fanatisme. Se bare på Dansk Folkeparti, hvor Karup og Langballe sidder. De to mennesker ville ikke tøve en kende med at sende alle muslimer ud på en ø uden mad, ej heller med at brænde dem (for nu at bruge deres egne ord).
Bør vi ikke tage dem ligeså alvorligt, og handle derefter? Det er jo nærmest blevet et modefænomen at frygte islam (det er det samme med SF for gymnasie elever), blot fordi religionen adskiller sig fra vores.
Selv mener jeg, at et ligeså stort problem er, at mange muslimere ganske enkelt ikke falder så godt i hak med den danske mentalitet. Her passer asiatere langt bedre ind, i det deres ydmyghed og stille væsen i langt større grad passer til det danske samfund, modsat muslimeres "her kommer jeg, gør plads" mentalitet.
tilføjet af

en lille bemærkning

Det er forøvrigt ganske morsomt, at du selv glemmer/ikke ved/ikke forstår, at der skal stort bogstav efter et spørgsmålstegn. Fortsat god dag.
tilføjet af

Og hva' så???

Hvis knægten er ordblind, hvad så?? Hvis du ikke har andet at sige, så hold din mund!
tilføjet af

ordblind nej, sjusket ja

Der er ikke noget værre i en debat / dialog når primitive individer bruger det som kasteskyts mod andre, som også har en ret til at skrive et indlæg at de er ordblinde = idioter; sådan debatterer man ikke i et civiliseret samfund og hvis man forholder sig til det plan, tja, så er alt håb ude.
Franklin
tilføjet af

hvorfor du siger sådan?

Hvorf*r du siger sådan, du skal f*rste finde ud af hv*m er du min ven, & hvorf*r du er eft*r islam?
hvis vi krist**** respekte** ikk* andre religion*, de andre vil ikk* respekter** vor*s.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.