14tilføjet af

KLYNKERI

Jeg er faneme træt af alt jeres lort i lukker ud om os fornuftige medmennesker.
Vi skal stille bilen i garagen og tage cyklen for i vil sku' ikke indånde vores OS.
Jeg konkluderer at rygere ikke køre bil så ! HALLO i sviner jo dobbelt så.
Kan i virkelig ikke gå udenfor og nyde jeres smøg, når i skal på restaurantbesøg❓Vi
har lidt i årvis med jeres røg, og det har været en plage tit at holde det ud, men det
taler vi ikke om vel?
Jeg er LYKKELIG over der endelig bliver fokus og handling på dette kæmpe problem som i har !
Heil politikerne som har indført disse forbud som nu er en realitet
tilføjet af

Evig kamp!

Hvad sker der for den her evige kamp mellem rygere og ikke-rygere!?
Kan du ikke bare gå et andet sted hen hvis røgen generer?
tilføjet af

Hvem klynker her?

Intet nyt fra Vestfronten. Emnet er gennemtærsket. Man forventer da, at en indleder har en ny og original indfaldsvinkel.
tilføjet af

Slap da lidt af

- Siden hvornår er en cigaret begyndt at ose det dobbelte af en bil?
- "Siger ikke noget om" Det er da vist årets underdrivelse. I hyler og skriger, og nu igen. Nu har i fået jeres vilje, kan rygerne så da for h..... ikke få ro?
tilføjet af

Og vi andre også

Gider sgu ikke blive ved med at høre på hvor hårdt de H A V D E det, alle de intolerante ikke-rygere.
"os fornuftige medmennesker! - Det er noget af en melding som sig selv, når man leverer sådan et indlæg - vor herre til hest.
en ikke-ryger, med en smule tolerance i behold.
tilføjet af

Javel ja

Jamen, så tillykke med det!
tilføjet af

Ja og for at

fjerne bilos, skal afgiften på benzin sættes op med 700 % så en liter kommer til at koste 17 kr, og alt kørelsefradrag skal fjernes, samt vægtafgift skal havde en pris på 500 kr pr kilo, så kunne det jo være at vi som ikke har biler, kan begå os sikkert i vores gader.
Ligeledes skal de som vil bruge parfume betale en afgift til staten så en alm: parfume kommer til at koste 2000 kr så kunne det jo også være at folk med astma kunne ånde i busser og tog.
Ligeledes skal alt slik og fed mad forbydes på samme måde som rygning, så kunne det også være at vi slap for de fede mennesker.
tilføjet af

Det er de firkantede holdninger

vi skal af med - rygerne skal forstå at man ikke kan ryge hvor som helst og må enten gå i rygerum el. ud - og antirygerne bør kunne leve med denne løsning.
tilføjet af

"Hvordan kommer vi af med de andre"

Mon ikke du er en af dem, der har inspireret filmfolkene til denne film?
tilføjet af

Det ville more mig

som Simon Spies sagde hellere dårlig omtale end slet ingen.....der vil altid være personer der generer andre - men mon ikke de i det hele taget er egoister (rygere/antirygere)
tilføjet af

til det kloge menneske

Hvis du mener at i ikke rygere er fornuftige mennesker, havde i gået i dialog og fået lavet en rygerpolitik og forbud, vi alle kunne være tilfredse med. For der utrolig alle de ressourcer og penge der brugt på denne rygerpolitik.
Vi rygere er altså ikke indbefattet i Danmarks Riges Grundlov.
Vi rygere bliver krimineliseret og får strengere straffe end de værste forbrydere.
Der er også rygere derikke går på resturant, men sidder på vores plejehjem. Der er rygerforbudet trådt i kraft. De ældre der ikke selv er mobile, sidder og bliver isolerede på deres stuer, fordi der ikke re ressourcer i personalegrupperne, til at hjælpe dem til og fra deres stuer. Så er der de svage og syge ældre der kommer ind på aflastningpladserne, fordi de skal have pleje og omsorg. De må sidde udenfor i alt slags vejr indesvøbt i tæpper, hvis de skal ryge.
De har været med til at bygge den veldfærd op som du også nyder godt af, syntes du virkelig at de fortjener denne behandling.
tilføjet af

Det er så uværdigt

som du skriver de ældre som er rygere/ikke rygere har været med til at bygge velfærden op
og skal nu sættes udenfor -- der skal meget til før jeg bliver vred men når det atter bliver bekræftet hvad jeg udmærket ved skammer jeg mig over at vi kan behandle hinanden på den måde,- kan der ikke engang være mulighed for et rygerum, - nu bliver jeg angrebet igen med de stakler der skúlle gøre rent der, selv om jeg kender flere ansatte på plejehjem som det ikke vil genere også selv om Kræftens Bek. tordner frem med faren fra partikler- som der dog ikke er mange (som kan tænke selv og tænke tilbage) der tror på, ---som vores ven antirygeren sagde "nu er det for meget" en anden debattør skrev så rigtigt at vi efterligner alt fra U.S.A, selv om deres lungekræfttilfælde er steget på grund af CO2 og al anden foruening,- kunne vi ikke bare behandle hinanden ordentligt begge parter "igen dem der vil være fri for røg skal være det"
tilføjet af

Du burde takke alle, der giver dig passiv røg

fra cerutter, piber og cigarer, så du kan blive lige så gammel som verdens længst levende befolkning på Cuba, der netop ryger mere af det end andre.
tilføjet af

Har du ikke råd til bil?

Så lad være med at ryge, så får du råd!
tilføjet af

jamen stakkels dig

jeg kan godt se at du har haft det svært med al den røg. Kan du ikke sætte lidt flere ord på - det hjælper med til at komme af med al vreden.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.