3tilføjet af

bivirkninger af medicin

Jeg er inde i en periode med meget angst og stress, så jeg har snakket med min læge og han har ordineret noget medicin der hedder zoloft, men jeg har på apoteket fået kopimedicin.
Da jeg læste bivirkningerne i indlægssedlen, blev jeg nervøs for at tage medicinen, da der er mange alvorlige bivirkninger. Den ene og værste er, selvmordsforsøg puh ha, så nej tak til denne medicin..
Der må da findes noget angstmedicin/stress/lidt depressionsmedicin, som ikke har så alvorlige og ikke så mange bivirkninger... Er der nogen der kender et medicinmærke med så få bivirkninger som muligt....?
tilføjet af

tvivlsom

jeg får selv kopimedicin /cepremil og har også fået serosat i mange år, det første klarer jeg mig udmærket med, hvis det kan hjælpe dig, jeg skal tage mine tabletter resten af livet, men det har jeg det godt med og kan klare dagligdagen. det var måske noget for dig i en periode. jeg håber det bedste for dig.
tilføjet af

Lægesekretæren

Uanset hvordan du vender og drejer det, så har AL medicin bivirkninger, men det er ikke det samme som, at DU nødvendigvis får disse bivirkninger.
Jeg synes du som start bør prøve Zoloft - og hvis du så oplever bivirkningerne, så tal med din læge igen om, at trappe ud af dem og prøv noget andet antidepressiva! F.eks. Cipramil.
Det der virker godt på nogle, virker ikke godt på andre osv. Ligesom der er nogle der er overfølsomme overfor f.eks. Penicillin eller morfica præparater.
Det er korrekt, at visse kopipræparater ikke er så gode som originalerne, men du kan bare bede om, at få originalproduktet. Grunden til du får et kopi præparat er, at apotektet har PLIGT TIL at give dig det, fordi det er det billigste alternativ.
Jeg ønsker dig god bedring og held og lykke....:o)
tilføjet af

tvivl

... har du overvejet at grunden til at du bliver nervøs har noget at gøre med den angst du beskriver?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.