3tilføjet af

Ta´ fat Bertel!

Nu må indvandrings ministeren vise sine evner som minister og forlange at ekstramisserne udvises af Danmark. Bertel Haarder er jo ikke bange for at ud-vise velfungerende personer selv om disse ikke har gjort noget forkert. Mens ministeriet er bange for at tage kampen op mod de personer som vil ødelægge landet. Med terror og voldtægt. NU vil vi havde et ministerium som tør gøre noget godt for Danmark.
herollen
tilføjet af

Helt ærligt??

For det første kan der da aldrig bliver for mange misser i Danmark og for det andet - hvordan kommer rare Bertel ind i dette.
Lad os endelig ikke skræmme de små søde misser væk, vi kan alle få brug for en eksta her i den søde juletid...
Vagn
tilføjet af

Juleterror

Bertel Haarder er indvandringsminister hvilket du vil ved? Man udviser folk drenge som piger der fungere godt i samfundet mens men holder hånden over forbryderne/terroristerne fra "skyskraberfolket".
Skal vi nu ikke se at få disse forbrydere udvist af landet. Inden de rammer befolkning med en juleter-ror.
tilføjet af

Dansk kursus med udvisning!

Jeg ved ikke hvad det er for misser du snakker om. Såvidt du har læst har der lige været en udlænding bosat i Danmark og af sit firma fået betalt et kursus i dansk men straks sætter departementchefen en kølig hånd ind og udviser vedkommende af landet.
Måske skulle han selv ta´ og forsvinde ud i luften.
Og dernæst har du vel læst at der har været en ny terror i Spanien man siger det er spaskerne hvilket jeg ikke tror snarer muslimer. Og vi kan sikkert snart vente lignende tilstande hvis vi ikke snart griber drastisk til værk og udviser disse terroris-ter.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.