7tilføjet af

SlimVida

Hej.
Er der nogle der har erfaring med SlimVida.?
tilføjet af

SlimVida

SlimVida er ikke lovligt i Danmark, desværre. Ligeledes er det kalkpiller. Jeg forslår, hvis du ønsker et varigt vægttab, at du prøver at skifte madvaner og ændre dagligdag. Fx. løbe mere eller cykle og spise sundt. Du kan læse på netdoktor eller lign et varigt vægttab eller besøge en diatist. Alternativ kan du også begynde på en receptpligtig vægttabsbehandling som Xenical. Du kan få en recept på Xenical hos din læge eller hos en onlineklinik som euroClinix, der har tilladelse til at sælge medicin lovligt online i Danmark.
tilføjet af

SlimVida

Det er nok ret vigtigt at oplyse, at Xenical blot er Alli i dobbelt dosis. Dermed kan man blot købe Alli i håndkøb og tage en større dosis.
Jeg synes i øvrigt ikke der er noget i vejen for, at de sælges lovligt via nettet(naturligvis med online recept). Det er fremtiden, hvad enten vi vil det eller ej. Men i dette tilfælde er det ikke nødvendigt med en recept, da man som sagt blot kan tage en større dosis Alli fra håndkøb.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

SlimVida

Jeg kender intet til dette produkt, men du kan i håndkøb købe alli, som absorberer 1/4 af FEDTET(og kun fedtet) fra maden. Jeg vil ikke opfordre til at tage mere, men NOGLE tager eks dobbelt dosis, og dermed absorberes der naturligvis dobbelt så meget.
Held og lykke, og hop ikke på alle de naturpræperater der sælges online. Mange er helt lovlige, men har ingen virkning.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

SlimVida

Dunno, jeg ville foretrække Xenical for at være ærligt. men jo, jeg er enig med dig, i forhold til onlineklikker, tror også det er fremtiden. Har du handlet hos dem?
tilføjet af

SlimVida

Hej, Jeg er lige blevet lokket på slimvidas hjemmeside til at prøve de to start kapsler til prøve pris på 29,95 x 2, og idag har jeg fået nr 1 pakke. Jeg vil meget gerne høre om der er nogle som har kendskab til Slimvida og hvad det er for noget?? For jeg må indrømme at jeg er lidt meget skeptisk over for dette produkt. Jeg vil bare gerne smidde de sidste 4-5 kg....og det kan jeg sagtens gøre via morion, og spise sundt. Men tænkte at måske havde de lidt ret i hvad Slimvida kan gøre for fedtet osv..
HIlsen, Iris-Sibirica
tilføjet af

Overpris på Grøn The og Vindruer

Hej,
Ifølge ingrediens listen er det piller, som tager en overpris for Grøn The (med nogle Acai bær, som findes i megen the), mango (The) og Vindrue skal (The, Vindruer).
Grøn The sætter altid forbrændingen en smule op. Men hvis du køber en god grøn The og Vindruer, vil du også få mere mæthedsfornemmelse :)
Så vidt jeg kan se er produktet uskadeligt, og med mindre virkning end The :)
Med venlig hilsen
Ieet
tilføjet af

SlimVida

Jeg hoppede desværre osse på denne. Prøvede at ringe og skrive til dem. Fik at vide at mobiler ikke kunne ringe til drm. Og mail er der ingen af. Kontaktede min bank og fik at vide det er et fupfirma. De sagde at det hed noget andet før og kunder smilt havde mistet 1200 kr på dette. Så vi valgte at få nyt kort så de ikke kunn hæve 2 gange 589 kr som var gebyr på prøvepakketne efter 14 dage. Så 2 gange mistede 29 kr et billigt sluppet. Men få dig et nyt bankkort. Det er et firma i England og de skifter navn på disse piller hele tiden
Håber ikke du er blevet trukket endnu men ellers kan banken hjælpe dig
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.