5tilføjet af

Chili plaster mod smerter

Hej Alle

Jeg har hørt, at man kan få/lave smerteplaster med Chili og at man selv skulle kunne lave noget selv (omslag) der minder om disse plastre!

Min sygdoms historie er meget lang, så den vil jeg ikke beskrive, men i stedet meget kort beskrive hvorfor jeg vil prøve at lave disse plastre/omslag med Chili selv.

Jeg har igennem rigtig mange år haft meget voldsomme smerter i min lænd og jeg er blevet undersøgt og scannet mange gange uden at man har kunne finde årsagen til, at jeg har så ondt.

De siger/kalder mig et "rygvrag" og at de kan se at jeg har 2 diskuprolapser, men at disse ikke har nogen betyding og at de IKKE er årsagen til mine mange og voldsomme smerter.

Jeg kan ikke gå meget mere end 50 meter, så får jeg så ondt og så begynder jeg at halte og så må jeg stoppe op. jeg kan eks. ikke stå ved vores køkkenbord i mere end 1 minut, jeg kan ikke tømme vores opvaskemaskine o.s.v.

Jeg har prøvet meget forskelligt medicin som skulle tage mine smerter, men der er ikke nogen medicin der kan tage mine smerter eller bare reducere dem.

Jeg vil ikke virke uforskammet når jeg nu skriver, at jeg ikke søger gode råd om afprøvning af diverse medicin, læger og andet - Jeg kan fortælle dig, at jeg nok har prøvet alle de muligheder der findes.

Så er der en af jer her i dette forum der kender opskriften på at lave sine egne Chili plastre/omslag, så vil jeg være dig/jer meget taknemmlige.

Mv
Anders
tilføjet af

Næh, ingen anelse.....

Men når man kan anvende nikotin plastre, hvorfor så ikke så meget andet (hvidløg, chilli m.m.) om det virker, har jeg ingen kendskab til.
Men jeg kunne forestille mig, at chilli vil have en brændende, sviende og varmende virkning mod huden - jo mere man sveder des kraftigere virkning.
Hvis jeg skulle begive mig udi heksekunst - ville jeg nok tage en teskefund Helosan (pattesalve) og røre i en teskefuld chilli - den hidsige blanding, vil jeg smøre på et plaster, forbinding eller lign.
Det er den eneste måde, hvorpå du finder ud af, om det har en gavnlig effekt.
Held og lykke med forsøget.
tilføjet af

Chili plaster mod smerter

Jeg kender ikke til behandlingen med Chilli plastre/omslag, hvad enten de er ordineret eller lavet i hjemmet.
Men jeg vil formode, at Chilli I STARTEN udvikler en varme, som neutraliserer registreringen af smerter. Men med tiden vil effekten aftage, nøjagtig som hvis du spiste mad med Chilli hver dag. Kroppen tilvænner sig blot dette.
MVH
Megaprofilos
tilføjet af

Chili plaster mod smerter

Hvorfor søger du ikke en løsning, jeg har været fri for smerte i 3 år, efter ca. 25 år hvor jeg havde et problem som du beskriver.
tilføjet af

Chili plaster mod smerter

Hvorfor søger du ikke en løsning, jeg har været fri for smerte i 3 år, efter ca. 25 år hvor jeg havde et problem som du beskriver.

Hej
Nu ved jeg ikke lige hvad du mener med "hvorfor jeg ikke søger en løsning"?
Jeg kan love dig, at jeg har søgt løsninger på at fjerne eller reducere mine smerter, lad mig bare lige nævne nogle få:
1. Speciallæger
2. Alle former for medicin
3. Rygskole
4. Diverse former for natur medicin - fiskeolie - piller og ligende
5. Varme svømmebade
6. fysioterapeut
7. Kiropraktor
8. Morfin smerteplaste - kunne ikke tåle disse
9. Hjemme træning
o.s.v.
Så jo, jeg har da søgt løsninger ;-)
tilføjet af

Chili plaster mod smerter

Chiliens bedøvende virkning har man kendt i årtusinder,
Men den er yderst kortvvarig, derfor vil en ellers god ide som Din ikke nå langt.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.