9tilføjet af

Hvordan kommer man i gang

Jeg kunne godt tænke mig at begynde at spille golf, men jeg kender ikke nogen som spiller og er derfor i tvivl om hvordan man kommer i gang.
Er der nogen som ved om man skal være medlem af en klub for at prøve eller om der er nogen klubber som tilbyder en ’prøve lektion’? Kan man låne udstyr i klubben, eller skal man ud og købe en masse på forhånd?
tilføjet af

Sådan kommer du i gang med at spille golf......

Hej Kamille,
Med den mange nye golfbaner som er skudt op de senere år tror jeg også der er en bane i nærheden af hvor du bor.
Du skal blot henvende dig i Pro Shoppen på den bane hvor du ønsker at spille, bestyreren af Pro Shoppen er langt de fleste steder også træneren på banen. Så skal han nok hjælpe dig i gang og fortælle dig hvad du har brug for.
Jeg har selv besøgt forskellige golfbaner og det er ikke ofte man har mulighed for at låne et golfsæt. Men måske er du mere heldig med at kunne låne et......
Hvis du skal ud at købe et brugt sæt, hvilket er ganske fint til at starte med, så HUSK at prisen på et brugt golfsæt er lav og pas derfor på du ikke betaler for meget. Du bør kunne finde et godt brugt sæt til kr. 1000-1200. som indeholder alle jern. Køller skal du have ved siden af, men dem kan du godt undvære indtil du er mere "inde" i spillet.
Når man melder sig ind i en golfklub har klubben oftes et prøvemedlemsskab på f.eks. 3 måneder. I de tre måneder kan du spille på par3 banen samtidig med at et prøvemedlemsskab normalt indeholder op til 10 prøvelektioner med klubbens træner.
Held og lykke med at komme i gang........
tilføjet af

Tak for hjælpen

Hej
Det var pænt af dig at svare så hurtigt og udførligt. Jeg vil tage ud og henvende mig til en golfklub og spørge lidt nærmere til hvad de kan tilbyde en nybegynder. Jeg bor i København, kender du en klub her i nærheden du kan anbefale?
Tak for rådet om at købe brugt udstyr!
tilføjet af

Kan ikke anbefale nogle golfbaner i Kbh, men.......

Hej igen,
Bosiddende i Jylland er det for lidt jeg kender til golfbanerne i København og på Sjælland i det hele taget. Derfor vil jeg afholde mig fra at anbefale nogen bane fra for en anden, det kender jeg dem simpelthen ikke godt nok til.
MEN, jeg kan derimod kraftigt fraråde dig at besøge Simons Golf Klub, selvfølgelig medmindre du har alt for mange penge. Har du ikke det, vil det være spild af tid overhovedet at besøge dem. Det koster "en bondegård" overhovedet at blive medlem.
Good luck....
tilføjet af

Kom godt igang med golf

Næsten alle golfklubber opretter begynderhold.
En begynder bliver kaldt en kanin, hvilket er lidet flatterende, men OK - det er jo til at leve med.
Kaninholdet bliver trænet af klubbens træner (også kaldet en pro), og en af klubbens etablerede spillere underviser i regler og etikette. Der findes flere uskrevne regler i golf end skrevne.
Pro'en undeviser i, hvordan man skal stille sig op til bolden, hvordan man skal holde på sine køller og jern, hvordan man ska svinge osv osv osv.
Efter en række instruktioner og undervisningstimer skal man bestå en "baneprøve", hvorefter man bliver tildelt et handicap og sluppet fri på banen med de 18 huller.
Undersøg om den golfklub, du påtænker at starte i, har en øvebane, hvor nybegyndere må spille, før
Det er en fed sport; den går i blodet og er "farlig", men slet ikke så dyr at dyrke, som mange går og tror.
I mine øjne er det største problem med golf, at det ofte kan være svært at finde én at spille med i den første tid.
Derfor har vi (min kammerat, der er golfpro, og jeg) lavet en simpel hjemmeside på www.hh-golf.dk hvor man kan finde golfmakkere i hele landet.
Siden er endnu ikke færdigudviklet, men tag alligevel og slå et smut forbi.
Held & Lykke
tilføjet af

Sorø

Glimrende flot bane...
I Jylland er der nok at vælge imellem:
- Rold
- Randers
- Himmelbjerget
Alle 3 kan anbefales varmt.
Ikke mindst Himmelbjerget.
tilføjet af

tjaa

I din alder kan det blive dyrt.. kender en 19-årig der giver 10000 om året for at spille i en klub.. jeg giver 1000 om året... mem du skal købe et golfsæt og øve dig et sted hvor der ikke er for mange ruder der kan gå i stykker :D
tilføjet af

Aalborg

Der er ørnehøj golfklub i jylland, og Aalborg golfklub himmerlang golfklub vendebjerg golfklub toftlund golfklub.. dem kan jeg anbefale :D
tilføjet af

Smørrum Golf....

Klub kan jeg varmt anbefale, og den skulle du nemt kunne komme til, der startede jeg selv for snart 5 år siden, der kommer rigtig mange nye golfer,og der starter nye hold op tit, personligt gik jeg ind og leje et jern (6) og købte så en spand bolde og så kikkede jeg på hvordan de andre gjorde og når de fik undervisning lyttede jeg med må side linien he he helt gratis... lige noget der passer mig, og tog så et langbane kort senere, så se at komme igang.
tilføjet af

Golf for begyndere

Hej K,
Jeg kan varmt anbefale Smørrum Golf til at snuse til golfsporten.
Men var det ikke en ide at melde dig ind i Greve Golfklub??
Den er lige startet og der går sikker ikke længe før der er fyldt op.
Prøv at se: www.grevegolf.dk under Greve Golfklub. Og prøv at kontakte dem om hvordan du kommer i gang.
Hilsen Greven
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.