5tilføjet af

Slankemetode ..

Nogen herinde der har erfaringer med kun at spise frugt som en slags slankekur/kostomlægning ?
Taber man sig meget, eller kun lidt, og hvor mange frugter skal man spise over en dag ?
Kan man evt. spise 4-5 frugter om dagen, og så spise normalt aftensmad, uden at aftensmaden øjer vægten ?
(Vi snakker ikke aftensmad med bunker af kød eller masser af fløde)
Håber i vil svare mig, hvis i ved noget om emnet ;D
Mange hilsner .
tilføjet af

Kostomlægning virker

Jeg vejede mig i slutningen af juni og blev meget deprimeret. Jeg er 176 cm høj og vejede 99,5 kg. 1. juli besluttede jeg mig til at lave min kost om. Jeg tog NUPO Cafe Latte som en kickstart. Til morgenmad rystede jeg en pulver op og drak det. Samtidig spiste jeg en banan. Derefter spiste jeg frugt og grønt (lige så meget jeg havde lyst) til frokost og to trediedele af hvad jeg normalt ville spise til middag.Jeg drikker kun vand og the (uden noget i). Jeg mistede lysten til sødt, men havde gjort meget ud af ikke at forbyde migselv noget. Jeg var ikke på slankekur(det er jo midlertidig).Kiloerne raslede af mig. Jeg havdesat mit mål til 24 kg. Da vi nåede nov manglede jeg 6 kg og alt vægttab gik i stå. Jeg fik af vide af en kollega at jeg manglede protein i min kost og mellemmåltider. Da jeg ikke er så glad for kød. Men jeg tog mig sammen. Spiste mere kylling samt nogle hårdkogte æg. Jeg elsker bønner og de går fint med kylling. Som mellemmåltid supplerede jeg med fiberknækbrød og en god skive ost (uden at tage hensyn til fedt %)da det skal smage godt for at blive spist. Jeg holdt op med at drikke NUPO om morgenen i november og gik over til havregryn med cornflakes, rosiner/abrikoser og banan (min egen müsli).
Idag har jeg tabt 27 kilo ialt! det var mere end mit mål og det er 3 tøjstørrelser!
tilføjet af

En kur virker ikke

Du skal ændre din livstil...
Det er ikke noget du kan gøre i en måned og så bliver du slank og kan så fortsætte med at spise som du gjorde før, for så kommer du til at tage det dobbelte på igen.
Start med at spise mindre af det hele og husk at få noget motion. Udskift sodavand med Vand og prøv at droppe slikket.
tilføjet af

kost omlægning

det er kostomlægning og motionen der skal til vi er et par der har tabt 35 kg siden juli til sammen bare ved at lægge kosten om og dyrke noget motion
tilføjet af

drop brød...

smid alt stivelse væk..brød..ris..pasta..kartoffler..chips..kager osv og spis kød m grøntsager/salat, så taber du dig. frugt er sundt men der er frugtsukker i, så man kan ikke overspise og tabe sig. og dyrk motion!!
tabte mig 15 kg på 6 mdr på denne måde, men jeg levede også meget fedt med masser fløde og chips og kager!
tilføjet af

15 kg på 6 måneder?

Det var møj for så lidt!! Det kan jeg tabe på 6 uger!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.