3tilføjet af

Operation X - Alternativ behandling

Lad mig først sige at jeg nærmest blev arrig over den måde tingene blev fremstillet på i udsendelsen. Det virkede til tider som om at journalisten skulle promovere sig selv i stedet for at fokusere på sagen.
Men til trods for at fremstillingen var træls var der alligevel nogle interessante pointer i udsendelsen. At lederen (eller formanden) for Hulda Clark organisation var et skole eksempel på en fubmager som lukrerer på folks dårligdom er ikke så interessant.
Jeg synes derimod at det var meget interessant at Michael Kastberg fandt parasitter i destileret vand tilsat the og salt - han havde fået at vide at det var en urinprøve. Jeg tror faktisk ikke at Kastberg er bedrager. Jeg tror faktisk at han selv tror så meget på parasitteorierne at han bedrager sig selv.
Hvad siger I?
jesper
tilføjet af

Minesøger-aktivitet, eller dok...

Ja, alternativ behandling er i skudlinien. Hvad skal man snart tro. "kloge-åger" siger vi skal æde fiskeolie, så undgår vi gigt og blodpropper. Andre "kloge-åger" siger, at gravide endelig ikke må æde samme, pga. kviksølv og andre tungmetaller.
Al den stund at jeg som profet har lagt krop til en operation, på HjerteCenter Varde, vidner om interesse for emnet.
Jeg blev nærmest krydsforhørt om "alternative mediciner".
Det viser sig, at Danskerne æder for et to-cifret milliardbeløb af "alternative-medikamenter".
Aha !!.
Det, producenterne af kvaksalvermedicin IKKE SKRIVER:
Ginseng, øger blodtrykket, hvorved fremmer hjerneblødninger.
Prikkornet Perikon - under navnet "GLADIGEN" smadrer blodpladerne, og fremmer blodpropper.
Fiskeolie-piller bevirker, at man forbløder under operation.
Til helvede med kvaksalvere!!!!.
Den eneste videnskabelige anerkendelse af akupunktur, handler om kvalmebekæmpelse, i forbindelse med Kemoterapi.
Men resten er ret og slet rent svindel.
Med venlig hilsen
Profeten af Teide
tilføjet af

En gåde!

Det er en gåde at danskerne fylder sig med giftige piller, uden
at kende deres uheldige bivirkninger.
tilføjet af

Hmmm...

"Ja, alternativ behandling er i skudlinien. Hvad skal man snart tro. "kloge-åger" siger vi skal æde fiskeolie, så undgår vi gigt og blodpropper. Andre "kloge-åger" siger, at gravide endelig ikke må æde samme, pga. kviksølv og andre tungmetaller"
Jamen sikke da noget-så er konklusionen da klar, ikke sandt? .. "EPA-GLA + er kontrolleret for evt. tungmetaller og pesticider inden indkapsling......" citat fra mine egne fiskeoliekapsler fra Biosym.
Så burde det problem være løst.
Næste>>>
"Al den stund at jeg som profet har lagt krop til en operation, på HjerteCenter Varde, vidner om interesse for emnet" Nej, det gør det ikke nødvendigvis. Det vidner om nogle uheldige konsekvenser som måske kan skyldes forkert levevis. Der er også forskel på interesse og viden. Det ene fordrer ikke det andet.
Der opremses nogen udokumenterede bivirkninger ved forskellige former for naturmedicin, hvorved alle skæres over en kam.
Jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan man får dyr til at svindle med behandling. Nogen dyr er også sommetider blevet behandlet med succés med akupunktur.
Hvis man manipulerer nok med tingene, udelader det, man ikke vil tage med osv, kan man jo konkludere hvad som helst.. Endda helt uden at lyve:
Paven landede med fly i Rio og stiger ud og kysser jorden, som han altid gør. Foran ham står en journalist og spørger: "Skal Paven på natklub her i Rio?" Paven kigger forundret op og udbryder "Er der natklubber her?".
Næste dag står det på forsiden af avisen: Pavens første ord i Rio: "Er der natklubber her?" Sådan er der jo så meget...
Sluttelig har jeg lidt svært ved at tage alvorligt, at man skulle forbløde pga fiskeolie.
Undrende hilsen, Jimmy...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.