14tilføjet af

Hvem er Sidney????

Jeg har ikke brugt denne debat længe. Men nu må jeg sgu have afløb. Dette er måske ikke så meget til en debat, jeg er bare tosset i låget..
Jeg læste et interview skrevet af Helle Nellemann på tv2´s hjemmeside.
Sagen er at Simon Kvamm på sin twitter har skrevet at han så første omgang af fangerne på fortet på tv3. Han siger så at deltagerne ikke var for kløgtige og at den samlede IQ for alle otte deltagere måtte være under 100(sjovt). Deltagerne var asbjørn riis, nicolas kiesa, Amanda Moltke-Leth og stig tøfting på det ene hold. jeg tror personligt ikke at det var dette hold simon var efter.
Derimod bestod det andet hold af Sidney Lee, Jackie Navarro, Susan K. og Stine Kronborg ingen af disse kan vist prale af at kunne noget med hjernen, på nær måske lige Stine Kronborg??
Nå men en eller anden fyr som kalder sig sidney udtaler at han ikke kan tage sig af Simon Kvamms udtalelser, da han ikke ved hvem Simon er? Come on din solarie smølf, hvor har din hjerne været henne de sidste 8 år?? Og hvem er han selv denne dumme fyr? hvad har han udrettet? Så vidt jeg er orienteret har denne uvidende mand været med i nogle reality shows? FLOT CV spasser. Jeg kender ikke manden da jeg ikke gider spilde min tid på at se fuldstændigt ligegyldige mennesker, drikke og hore sig igennem shows, for underholdningens skyld:(
Jeg kan da prøve at lave det til en debat ved at spørge, hvad i syntes om "realityStjerner"????
tilføjet af

Kvamm er lam!

Det er da muligt at Nephew mener at Mexico ligger i Spanien. Hvad siger det lige om Kvamms IQ?
Jeg har set et par udsendelser hvor Kvamm medvirkede. Mage til selvoptaget klaphat skal man sgu da søge efter. Han er så selvhøjtidelig at han ikke kan formulere en fornuftig sætning når han føler sig hævet over de andre deltagende.
Han blev bedt om en udtalelse i forbindelse med sit engagement på Rådhuspladsen hvor det handlede om at støtte op om irakerne. Han gjorde sig selv en bjørnetjeneste ved ikke at holde sin kæft!
At han så har ret, hvad angår Sidney og babsenutterne er en helt anden sag. Man at tage en intelligent fyr som Nicolas Kiesa med i den gruppe, siger mere om Kvamm end det gør om Kiesa. Kiesa er alt andet end dum.
Lagermann
tilføjet af

mod

Jeg tror dennizzz har ret, han var nok ikke efter sportsfolkene.
tilføjet af

skrid reality

Tror Simon har haft snuden i den hvide pose for længe, derfor virker han ikke for kløgtig. Jeg elsker Nephew og drengene fra Angorra.
Jeg kan heller ikke snuppe de reality folk
tilføjet af

Holder også af Nephew og Angora

Hejsa Tullefnis
Det er da heller ikke fordi jeg har noget imod hverken Nephew eller Angora drengene. Tværtimod. Men Simon Kvamm bør holde sig til det han kan, og det han ved. Og ikke udtale sig i øst og vest.
Jeg så ham hos den røde baglygte Reimar Bo. Han optrådte totalt håbløst overfor Ghita Nørby og en anden deltager. Han så ikke på dem når han kommenterede og gav i det hele taget indtryk af at han kedede røven ud af bukserne. Det er inkonsekvent, for han kunne bare have sagt nejtak til at deltage. Også på Rådhuspladsen kunne han have undladt at kommentere, når han nu så tydeligt overhovedet ikke anede hvorfor han var der.
Nej, som person bryder jeg mig ikke om Simon Kvamm. Men professionelt finder jeg ham okay.
Lagermann
tilføjet af

Sydney er kun en lidt for solbrændt opblæst tv-nar

Sydney er kun en lidt for solbrændt opblæst TV-NAR som ikk har skyggen af talent og hvor mange kender EGENTLIG ligeham (jo hvis man er bøsse eller ikk har noget liv kender man ham nok)
Jeg Giver Hermed Dennizzz Min fulde opbakning for den reality bøsse wannabe (sydney) han skulle som de andre reality stjerner bare gå af helved til for det er squ ikk vær at sende på tv!!!
HURRA HURRA FOR DENNIZZZ
go debat
tilføjet af

Sidney er en nar

Sydney er en nar der ikke kan andet end at spille smart i et par realityshows, han har jo ikk nogen åbenlyse talenter ud over at være dum og høre på... Men han må fandme leve isoleret når han ikke ved hvem Kvamm er... come on.. er du fra stenalderen sidney???
tilføjet af

Til Lagermann

Jeg Tror Altså heller ikk det er dem han mener er så dumme det var nok mest sydney og pigerne der trækker så langt ned at det går ud over de andre.
tilføjet af

Kender ikke Sidney Lee

har da hørt hans nævn nævnt men tror aldrig jeg har set noget med ham.
Mine tanker om Reality deltagere er nok typisk ikke særlig høj men det afhænger nok også af hvad det er for en form for reality program.
At Sidney Lee levere tilbage ved at reagere med ligegyldighed er vel også mere modent end Simons udtalelser. Det kan ikke pisse mig af. Simon bad jo selv om den hvis han lage ud med at stille spørgsmålstegn ved deltagernes IQ.
tilføjet af

Der er især en der trækker ned

DER ER ISÆR EN DER TRÆKKER NED OG DET ER LILLE sydney
tilføjet af

Simon Kvamm ER FOR SEJ

Simon Kvamm ER FOR SEJ og det bliver sydney squ aldrig han er og bliver en TABER med stort T
tilføjet af

Han...

Er da et hvert kvindemenneske'ts drøm ik'

😉[s][l]😃 ;-)
tilføjet af

En wannabee VIP

Han er ingen som helst. Men fordi han møver sig frem alle vegne, så bliver han nu betalt for at deltage i alt muligt. Og så længe nogen gider se på ham, vil han være til stede.
Og så er han forøvrigt ikke solariebrun - det er selvbruner, og simpelthen så grimt som det kan blive.
tilføjet af

øh hvem

er sidney?
tilføjet af

Lmao

Jeg aner ikke hvem Sidney Lee er og kunne ikke være mere ligeglad.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.