14tilføjet af

Letigen?

Hej. jeg har læst en artikel om Therma Power her:
http://www.bodyzone.dk/viewtopic.php?t=86
Er Letigen også en såkaldt ECA stack? Og hvad er det farlige ved Letigen?
tilføjet af

bruger selv Therma power

virker fint nok, bare man ikke har hjerte-problemer samt depression og hvad det advarer om,.
er ikke helt det samme som Letigen. men meget derhen af.
det er allerede beskrevet på det link du har vedhæftet,.
tilføjet af

Letigen

Jeg har taget Letigen og blev MEGET syg af det. Kunne ikke holde noget mad i mig. Brækkede mig konstant. Blev undervægtig til sidst og tabte således også en del muskelmasse. Hold dig langt væk fra det produkt.
tilføjet af

Therma Power

Ja, Letigen og therma power hører under samme gruppe. Virkningen er også godt den samme, men om indholdet også er det ved jeg ikke. Jeg har selv prøvet Therma power, og det er godt til vægttab på kort sigt, men mine erfaringer er at du tager det meste på igen, desuden vil jeg stærkt fraråde at du tager therma power mere end 3dage i træk, da det efter min mening går hårdt ud over kroppen. Jeg oplevede hjertebanken, mangel på søvn, og spændte muskler... med andre ord var vidst godt oppe og kører!
Det er smag og behag, men jeg syntes ikke det var behageligt.
tilføjet af

Glem alt om Letigen...

Hold dig langt væk fra Letigen, jeg har selv været storforbruger af midlet, der til sidst ikke var et middel til at slanke sig på, men simpel speed, der kunne holde mig igang i døgndrift.
Gennem otte år med Letigen, uden at jeg på noget tidspunkt havde været overvægtig, var jeg plaget af depressioner og selvmordstanker.
Jeg kan i dag syv år efter min sidste pille, stadig få et helt kick bare ved tanken om virkningen.
Letigen er farlig fordi de indeholder store mængder efedrin, der får pulse op, det mærkes bl.a. ved voldsom hjertebanken, og har man for højt blodtryk og/eller problemer med hjertet, så er de farlige...
tilføjet af

SE HER!!

Hej Fit.
Hvis du vil vide hvor galt det kan gå med Letigen og lignende produkter så klik ind på siden www.slankogsyg.dk som handler om min tidligere arbejdsgiver.
Og hold dig så langt væk fra fra sådanne produkter!
Hilsen faglæreren
tilføjet af

man kan da ikke få/købe letigen mere?????????

eller kan man???????????
tilføjet af

Hvorfor....

Hvorfor pokker vil du overhovedet begynde på sådan noget fis. Hvis du vil tabe dig, så er det da bare om at spise sundt og få dyrket noget mtion. Du vil få det meget bedre med dig selv ved at tabe dig på den rigtige måde. Jeg er ked af at sige det, men hver gang jeg hører om folk der tager piller eller lign. for at tabe sig tænker jeg at de er for dovne til at gøre det rigtigt, nemlig med ordentlig kost og motion!! Ja det kan være svært og hårdt men er det ikke det værd for at give sig selv et godt liv? Gør dig selv en tjeneste hold dig langt væk fra pillerne!!!!
tilføjet af

Therma power..

Du siger at man ikke bør tage det i mere end 3 dage pga bivirkningerne du nævner.
Nu er jeg selv bruger af TP - og jeg kender også til disse symptomer. MEN - de kommer kun hvis man har et overforbrug.
Hvis man tar 1 morgen og 1-2 eftermiddag, sker det ikke. Men tager man derimod 3 på een gang eller 2 sent på dagen, kan man komme ud for mangel på søvn.
Hjertebanken er en af de "bivirkninger" der gør man taber dig, du skal jo tænke på varmen stiger og din krop arbejder ekstra for at forbrænde.
tilføjet af

Letigen kan ikke købes mere.,

med mindre du kender nogle som kan skaffe det.,.
Therma power er bedre end letigen, Bare husk på de ting det advarer om, hvis man fejler noget af det SÅ tag dem ikke.,
tilføjet af

Hvor henne??

Hejsa...
Jeg kunne godt tænke mig at prøve Therma Power pillerne. Hvor kan jeg få fat i dem henne??
tilføjet af

til Misanthropy Da de ikke er lovlige mere

de er næsten lige blevet ulovlige, så kan nok kun købes ved venner eller noger man kender, lidt tys tys men det,.
bruger dem selv :-)
tilføjet af

therma

Hey kan se alle snakker om hvor gode de piller er.. jeg tog dem som man nu skal.. men røg på sygehuset alligevel.. fordi de er så utilregnelige man kan ikke vide hvordan de virker... de virkede i hvert fald slemt på mig.. det er nok den værste nat i mit liv nogensinde som jeg har oplevet
tilføjet af

Overdosering..

Jeg røg ikke på hospitalet, men var tæt på jeg skulle. JEg tog 3 piller, og 1½ time efter løb jeg utroligt hurtigt i 20 min, så det blev pumpet rundt i blodet. Det var de værste 2 dage i mit liv - kunne ikke sove, og en af mine gamle venner måtte berolige mig, prøve at give mig the så kroppen kunne slappe af, men alligevel rystede jeg bare.
Men i mange tilfælde tror jeg therma er mindre usundt end fedme, og så synes jeg det var forkert at gøre letigen ulovligt. Ja, 3 mennesker døde - men hvor mange dør ik af overvægt hvert år?
tilføjet af

Usundt!

At indtage lægemidler for at tabe sig eller for anden ikke-pille-krævende lidelse er generelt ikke sundt. Og med bivirkninger som hjertebanken søvnproblemer m.m. kan jeg kun fraråde folk at spise dem.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.