10tilføjet af

Sikke dejlige fremskridt!

🙂
Tænk at rygeloven allerede har mødt så stor succes.
Jeg har nu været til flere sammenkomster i dagene op til jul, og derefter op til nytår og hos flere forskellige familiemedlemmer og vennepar/bekendte/arbejdskollegaer. De fleste rygere der tidligere røg, er jo simpelthen stoppet med deres last🙂. Det er simpelthen bare så positivt syntes jeg. Stort tillykke til jer, tidligere rygere [s][l]😃!
Selv de mest hårdnakkede rygere (idag tidligere rygere) i selskaberne jeg har deltaget i, der tidligere sagde at rygeloven aldrig ville få dem til at stoppe, men istedet få dem til at optrappe deres cigaretforbrug, er siden hen kommet på bedre tanker. Og de fortæller selv om hvor dejligt og befriende de har fået det, nu de ikke længere behøver narre dem selv med en løgn om hvor skønt det var at ryge.
Igen.... STORT TILLYKKE alle i tidligere rygere!!! I er for seje [l][s][f]🙂
tilføjet af

Jeps - Det er rigtigt flot

De sidste fester jeg har været med til har selvfølgelug også været røgfrie, både på jobbet, i byen og privat. Der er næsten ingen der går udenfor og ryger og når de gør det opdager man det først når de kommer ind igen og trækker deres røgstank med dem 🙁🙁
Det er rigtigt flot at der er så mange der stopper og så stor en andel unge der ikke begynder. Der er også færre unge der ryger, så det går den rigtige vej.
Desværre er der mange midaldrende og ældre der forsat ryger og antallet af solgte cigaretter falder kun langtsomt. Sammenligner vi med vores nabolande er vores afgifter på cigaretter meget lave og kan sagtens sættes op så der er mere godt i vente 🙂
tilføjet af

Det er fuldstændig rigtigt

det går så fint nøjagtig det samme har jeg oplevet til sammenkomster, de få rygere der af og til er tilstede gå altid ud, både du og jeg er tidligere rygere mit rygestop er kun 1 år gammelt (nytårsaften 2007)og vi ved jo godt at det ikke bare er lige sådan at ændre efter mange års rygning men en ting ved jeg med sikkerhed det hjælper ikke en ryger at slå ham oveni hovedet med skrækkampagner, tværtimod men et indlæg som dit hvor du roser rygestoppere er vejen frem,- jeg kender en der forgæves har forsøgt at stoppe med snart alle slags rygestopmidler og stadig prøver, hun skal da ikke slåes oveni hovedet med at hun er en håbløs ryger (det lykkes en dag).
tilføjet af

Det bedst bliver den dag

du er helt væk, så er demotivationsfaktoren for at holde op nemlig også væk.
tilføjet af

Vi er heldigvis forskellige

og gud ske lov for det, nogle har ikke en stærk karakter sådan er det jo og skal det være - men en ting er helt sikker man oplever ikke de typer i det virklige liv (Halodu og et par andre)der optræder her i debatten - der er jo altid røgfrit hvor ikke rygerne opholder sig. Jeg finder mig ikke i som hensynsfuld ryger at blive kaldt både det ene og andet (tryk avler modtryk)
tilføjet af

Stærk karakter?

Det har ikke noget med karakter at gøre, efter min opfattelse. Alle jeg kender og har holdt op, inklusive mig selv, siger at de havde mange forsøg inden det lykkedes. Vi brugte også udtrykket "vor karakter var for svag". Men da det lykkesdes, fandt vi ud af det var motivationen der havde manglet tidligere.
tilføjet af

Ja da sådan kan man også

sige det ønsket er der hos hende men måske er indstillingen (motivatationen) ikke god nok og jeg er da også sikker på at det lykkes en dag - men mit ærinde var såmænd også mere at enkelte personer her i debatten skal moderere deres sprog, de 2 jeg mener er Hallodu og Anonym hvis indlæg jeg ikke læser mere, overskrifterne kan jeg ikke undgå det er jo bare kopier men deres egne svinske tillæg er jeg fri for.
P.S som hensynsfuld ryger har jeg lov at kræve en ordentlig behandling af andre og hvis ikke, har vi intet med hinanden at gøre hverken skriftlig eller mundtlig så enkelt er det.
tilføjet af

Moderere deres sprog:

tilføjet af

Det er vi enige om

Heller ikke noget jeg vil bruge tid på. 🙂
tilføjet af

Læs først hvorfor jeg svarede

på den måde, filosoffens indlæg er arrogant.
tilføjet af

Det syntes jeg

nu ikke!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.