7tilføjet af

Hmmm..

Hejsa
jeg ved ikke rigtigt hvad jeg skal gøre! jeg kan ikke rigtigt finde ud af om min kæreste tænder på mig, han siger han er til store piger,Men er jeg mon "stor" nok? jeg er 170 høj og vejer 90 kg
Hilsen Denfortvivlet
tilføjet af

Hvis du er i tvivl

Så køb nogle liter piskefløde.
tilføjet af

Jooh ,mon ikke

Hvis du ikke er stor nok, så er han .. hrm.... speciel. Jeg vil mene at du ihvert fald er stor. I mine ører lyder det sygt, hvis du bevidst holder dig fra slankekuren fordi din kæreste vil have store piger.
I øvrigt er det jo ikke alle mænd som mener at deres kæreste er deres yndlings sexfantasi. Det er der ikke noget galt i, min kæreste drømmer måske også om en mere bred skuldret fyr end mig, men jeg ved at hun elsker mig. Vi kan jo ikke allesammen have ideal målene vel.
Mvh Jacob
tilføjet af

Hvorfor har SOL frigivet signaturerne

Man kan nu igen skrive i andres signaturer, hvilket forvirrer debatten.
Dette indlæg er skrevet som en test på, at det igen er muligt, men hvad er årsagen hertil?, SOL bør gå tilbage til beskyttelsen af replika, baseret på IP adressen.
tilføjet af

enig, men

...hvordan fungerer det egentlig med beskyttelse mod replika via ip-adresse kontrol, hvis ip-adressen er dynamisk (hvilket den efterhånden er for langt de fleste brugere vil jeg gætte på) ?
tilføjet af

usundt

Det er ikke det ydre, men det indre man ser på, husk det!
Og lad nu være med at spise dig stor og tyk for hans skyld. Det kan være usundt
tilføjet af

Ikke for noget!!

Hejsa..
Ikke for noget... men jeg er ny på sol debat! og vidste ikke lige hvordan man skulle gøre så derfor kom det ud som et anonym indlæg - beklager dette.. Prøver at se om jeg kan få det til at fungere nu
Mvh den fortvivlet
tilføjet af

Sådan nu skulle det virke!

Sådan nu skulle det virke! Men at det virker nu! : )
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.