3tilføjet af

aguilera er sgu god nok....

Der er mange som enten mener at Christina Aguilera er en lækker sild, som bare skal ses på,
eller også er hun en billig dulle... Men det er jo det første indtryk. Hvad med lige at høre på hende og hendes budskaber? jeg har været fan af hende lige siden at hendes seneste album "stripped" udkom... jeg hørte albummet igennem og var: SOLGT. Hendes stemme er for det første fantastisk, hun kan bare alt med den . for det andet skriver hun sangene selv, og det gør at sangene er noget hun selv mener og står inden for. melodierne er også pragtfulde, og det er ikke kun elektro lyde, men mere ægte musik...
Så det med at hun klæder sig sexet og udfordrende, er hvad man ser først. Lyt til hendes tekster og hendes melodier, og elsk hende for det hun kan.
Der er også mange som sammenligner hende med Britney Spears... Det er nærmest det sidste hun kan..! Britney skriver ikke selv sangene, og hun er ikke den bedste vokalist. SÅ PAS PÅ BRITNEY, AGUILERA ER EN SOM KAN!!!!!!
tilføjet af

anne

det kan godt være at hendes stemme er god..
men det kræver osse udsende
og det har hun med sig..jeg gir dig helt ret i hvad du siger om hende
tilføjet af

Jeps aguilera er sgu god nok....

Det vil jeg da gerne stå inde for, og Britney for sin sag for, når det gælder de næste år, på toppen af hitlisterne. For der kommer de begge til lige side om side, om det vil eller ej, for de er de kommene dronniger inde for popmusik, og begge bliver bedre og bedre.
Miss. Aguilera er dog den som mest har styr på sin egen stil som hun bare køre der ud af, hendes eneste problem er at styre hendes alkohold forbrug, hvis ikke hun vil på klinik med tidligere stjerner som har det lige så svært, og forsøger at bruge alkohold som flugt middel, for det holder kun for en tid, ind til man er ædru og sider og lytter til hvad der skete igår, helt forkert når man er så dejlig som hun er, så bare hun kunne nøjes med en cola uden at en sponser har fortalt hende, at den får hun penge for at drikke, for cola smager også godt og giver ingen tømmermænd og ingen løftet pegefinger fra pladeproducer.
Med chatlige hilsner
Johnny
Hav det nu alt for hyggeligt og lyt til musikken for den er bare rigtig for dejlig
tilføjet af

HELT ENIG!

Må jo sige, at jeg er helt enig, i det du skriver! Man ska ikk dømme folk på den måde man klæder sig! Det er ikke fordi hun ikk har respekt for det kvindelige køn! Tværtimod! Og hendes sange har et utrolig godt budskab til osS piger!! Hun mener det hun synger! Desuden er det fedt hun bare klær' sig som hun har lyst!!
Men lyt til hendes tekster!! Og hendes fede og specielle stemme!!
Go A... GO!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.