11tilføjet af

plastik og over gearethed= Zindy Laursen

Hmmm... hun er altså mærkelig... Altså Zindy Laursen.
Hvis i så finale på Stjerne For En Aften, og så hende optræde, kunne i se hvor over gearet og underlig hun var. Det lignede godt nok at hun var på speed! det kan være at hun ville vise sig som et godt eksempel for deltagerne,men efter min menig var hun meget mærkelig og plastikagtig. Men hvad syntes du om Zindy Laursen...?
tilføjet af

kommentar. Zindy

Jeg synes det er en skam, at man generelt ikke kan skille sig en lille smule ud, uden at der er noget der får ondt. Straks bliver "offeret" beskyldt for at være mærkelig og enddog have et misbrug...tag dog og kig ud igennem navlen og se at der er en verden uden for din egen -sikkert mere spændende...det kan være det er det der er galt...
tilføjet af

Er faktisk enig

Jeg synes faktisk osse at hun er pænt overgearet til tider. Og hun skal altid have store tylskørter og glimmer i hele fjæset. Og så skal hun altid i Stjerne for en aften, lave store armbevægelser, mens hun siger: "Ja, du skal altså DYRKE det". Skønt....
tilføjet af

Ja, man skal passe på...

....ikke at skille sig for meget ud her i landet, og opføre sig 'mærkeligt', for ellers bliver ens øvrige kunstneriske kvaliteter og talent hurtigt sat i baggrunden.
:-/
tilføjet af

Øh....

Zindy? Talent? Det er vist to ting der ikke passer sammen.
tilføjet af

Hvad bilder I jer i grunden ind?

Jeg synes I skal tænke over at det er rigtige mennesker med rigtige følelser I skriver om, I jeres minimalistiske debatforum.
Jeg er en hårdarbejdende pige, som knokler fra 05.00 til sent ud på aftenen HVER DAG, for at blive en god kunstner og artist. Jeg elsker at synge og gøre mit bedste hver gang jeg går på scenen eller på skærmen. Jeg synes at bare stille sig op i jeans, sgu da er til grin. Det er entertainment!!
Jeg har ALDRIG taget stoffer i hele mit liv og drikker alkohol 2-3 gange om året og det er faktum. Jeg er "høj" på livet og på at få noget ud af dette liv og gøre det bedste jeg kan hver dag.
Det sårer mig dybt at I taler sådan om mig, uden overhovedet at kende mig. Husk at man godt kan blive ked af det, selvom man er i vælten. Hvordan ville I have det hvis jeg kaldte jer, kedelig, talentløse og uintelligente? Ville I ikke blive kede af det?
Med Venlig Hilsen
Zindy Laursen, New York 18 September 2004
tilføjet af

Heldigvis..........

.....er det et fåtal der er så umodne og/eller snæversynede, at de absolut må finde noget negativt at fremhæve hos dem der skiller sig ud. Særligt når en der er så åbenlyst glad for livet og det at underholde andre, lægger al sin energi i sin optræden, så må vedkommende ganske sikkert være på stoffer.
For diverse negative bemærkninger skyldes helt sikkert ikke misundelse, udtryk for ens eget knap så spændende liv, eller at man sad og kedede sig foran computeren, vel? ;-)
Folk skal naturligvis have lov til at lufte deres meninger om alt mellem himmel ojg jord, det er det som ytringsfriheden kom til for, men det bør gøres med en smule omtanke.
Har man en mening, om det er begejstring for en anden person eller konstruktiv kritik til samme, og er man i stand til formulere det uden at nedlade sig til mudderkastning og fornærmelser, så kunne det jo rent faktisk bruges til noget - og det ville jo ikke være så galt igen.
Lige til sidst, det er ikke fordi jeg er fanatisk Zindy-fan, men jeg har altid godt kunne lide hendes stemme og energiske fremtræden, og synes bestemt hun har gjort det flot gennem årene.
tilføjet af

Det "mørke" Danmark ...

Jeg er selv født og opvokset i det "mørke" og monotone Danmark hvor de faerreste af os tør vise følelser (glaede eller begejstring) med mindre vi er fulde eller "paa noget". Sandheden er, at de fleste danskere ikke tør vaere sig selv med mindre de er paavirkede af et eller andet.
Zindy er tydeligvis ikke tynget af de samme uskrevne regler som undertrykker saa mange andre danskere (Ogsaa kendt som Janteloven).
Er det ikke netop Zindy's dejlige smil og smittende humør der gør hende saa fantastisk at se paa?
Indlaegene her er vel skrevet af folk der netop ikke er saa frie til at vaere sig selv som Zindy; synd for dem.
Men til Zindy vil jeg bare sige "bliv ved med at vaere dig selv selv om det maaske provokerer nogen der i forvejen havde faaet det forkerte ben ud af sengen. Det er humør som dit der kan vaere med til at varme Danmark op paa en kold efteraarsdag"
Bliv ved!
Jesper Laursen, Los Angeles, USA
tilføjet af

zindy

Zindy Laursen er lige til at spise. En fantastisk chokolade dessert. Hende kan jeg ikke andet en nyde, og jeg synes hun er smuk og dejlig
tilføjet af

søde zindy

Lad være med at tage dig af hvad folk skriver af negative ting..Det er nu engang sådan at ingen kan tilfredsstille alle, og enhver kendt må også lide under misundelsens sure bæger. Du er en lækkerbidsken, og selv om du ikke kunne synge ville du alligevel være unik, og langt de fleste mænds drøm af en kvinde.
Have a nice life
tilføjet af

Zindy er fantastisk

Plastik og over gearethed?? Hvad er det for noget sludder at skrive... Du ved godt hvem du snakker om ik'? Latterligt!!
Zindy er en fantastisk god sangerinde. Jeg har personligt mødt hende nogle gange, og snakket med hende, og der er ingen plastik og over gearethed overhoved. Hun er enormt sød og venlig!!!
Jeg har set/hørt hende optræde op til flere gange, og hun er bare den super søde Zindy.
Det kan man simpelthen ikke tillade sig at skrive...
tilføjet af

multitalent hvis du spørg mig

Jeg synes zindy er super dygtig,selvom hun er lidt mærkelig ja men hvem er ik det,man skal sgu da være lidt mærkelig ellers er man jo som alle andre.øv nej saa big up zindy keep shining boo! words by nicolas craft
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.