4tilføjet af

Tilbage til Outlook Ekspress...

Jeg har Microsoft Outlook nu, men på min gamle pc havde jeg Outlook Ekspress.
Det kunne jeg godt tænke mig igen, er det noget man downloade eller hva?
Jeg har Windows XP hvis der er nogen hjælp!!!
Håber der er en der lige vil hjælpe mig:-)
tilføjet af

det samme?

Sig mig er MicroSoft Outlook og Outlook Express ikke det samme? Hedder det ikke MicroSoft Outlook Express under samme hat?
Umiddelbart vil jeg tro det er samme program, der er tale om.
PS: Hvis du bliver træt af det så kan jeg anbefale Mozilla Thunderbird som mailprogram, det har en del gode indbyggede spam-fighter og junkmail funktioner og så er det hurtigere (ligesom Mozilla FireFox er hurtigere end MicroSoft Internet Explorer). Hvis du læser nyhedsgrupper kan jeg også anbefale XNews, det er meget hurtigere end MS OE. Men ok det er en anden sag.
tilføjet af

? hmmmmm

Jamen de er jo vidt forskellige at bruge og ikonet er heller ikke det samme!!!!!
Hmmmm nu ved jeg sku snart ikke... er du sikker på de er det samme???
tilføjet af

Nej hør nu......:o)

Outlook ekspress er det der følger med enhver udgave af windows. Derfor burde den ligge på din computer. Ellers må du have installeret XP om igen. (jeg tror også du kan hente den på MS' hjemmeside)
Outlook er det mailprogram der følger med office-pakken. Personligt synes jeg det er bedre, men det kommer nok an på hvilket behov man har.
Du skal ind og lave express'en til standart-mail program og så kan du importere adresseliste, mails og hvad du ellers vil gemme fra outlook udgaven. Det er for langt at beskrive her, men tag et kig på MS hjemmesiden igen. Der kan du få trin for trin beskrivelse.
Håber det hjalp lidt.
Mistski
tilføjet af

Animationer

Hvis man vil sende animationer ( figurer der bevæger sig ), så skal det være i Outlook Expres. ellers kan det ikke sendes.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.