2tilføjet af

El, vand og varme koster???

Hvis man har en lejlighed på ca. 80 kvm og er 2 piger, der bor samme - hvor meget kan man regne med at skulle betale i el, vand og varme?
Og hvad med indbosforsikring - det skal man vel også have. Hvad koster det om måneden?
Licens og kabel?
Hilsen den forvirrede
tilføjet af

Altså

først og fremmest, vil det blive svært for os at vurdere hvad strøm, vand og varme vil koste for jer, da det meget afhænger af det forbrug I har !!
Min kæreste snakkede med elektrikeren hvor han bor, og han sagde (elektrikeren)at en husttand med 2 mennesker i gennemsnit bruger kwh for det der svarer til 4000 kr om året.
Vand vil nok også løbe op i et sted mellem 2000 og 4000 kr. alt efter længden af jeres bad osv. i den retning.
Og varme handler jo også om forbrug, men vil skyde på mellem 1500 og 3000 kr om året.
Licens er 1065 kr 2 gange om året og kabel svinger fra alt mellem 200 kr og 800 kr om måneden.
Og indboforsikringen er bestemt af hvad jeres inventar har af værdi, så det er svært at give et konkret bud på og så svinger prisen også alt efter hvilket forsikringsselskab i vælger, så det er nok noget I bør surfe og ring lidt rundt for at finde ud af.
tilføjet af

tag en snak med...

jeres udlejer... hvis det er hos en boligforening så har de nogle gange indregnet et konto beløb som indbetales hver måned til dem lige som huslejen, dette er typisk varme og vand... men selvfølgelig kan disse konto beløb overskrides eller resten betales tilbage når afregnings året er udløbet... der hvor jeg bor er vandet "gratis" altså indregnet i lejen, og så har vi fordampnings radiatorer som ikke regner efter hvor meget i skruer op for varmen i lejligheden, men efter hvor varmt der er, dvs. at man kan lufte ud uden at spekulere på varme regningen, og så også undgår mug. men tilgen gæld er det ikke så godt at tørre tøj på ens radiatorer...
El'en den har el selvskabet regnet ud efter en typisk husstand med det antal personer som i er tilmeldt... der kan i spare ved at have bærbare computere og huske at slukke for emhætten osv... hvis i tror at el selvskabet har sat jeres forbrug for højt kan i så gøre det at i finder ud af hvor meget strøm i bruger på en normal måned ved at skrive ned hvad den står på den 1 i måneden og igen den sidste og så minus de to... I kan typisk se jeres el regnskab på nettet, altså hvad de har estimeret i bruger... (vi bruger kun ½ delen af de de havde estimeret!)
vi bor privat til leje, og vores udlejer var meget hjælpsom med at finde tal fra den tidliger lejer og vejlede os om hvor meget vi skulle lægge til når vi bor 2 i lejen...
og ja hvis I bor hos en boligforening så plejer man bare at ringe og så finder de tallene til jer...
håber det hjalp jer lidt🙂alle tingene afhænger jo meget af hvor man bor, og om man bor over andre lejligheder (mht. varmen stiger jo opad) og om der er elvarme...
alle tingene vedr. kabel tv burde stå i jeres lejekontrakt, hvis det er påtvunget.
Mvh en søvnig Farmer-May
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.